Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Henrik Lindén
  • Registrerad 2004-04-24
  • Senast aktiv 2006-09-03
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Henrik Lindén har skrivit i forumet.

1

Ok, nu är det äntligen gjort, har precis lagt in en beställning på en 12" Ibook 512mb/60 GB och en Ipod 20Gb. Har fram till nu använt en pc-laptop med xp+linux men tröttnat på att det alltid ska vara ett sånt krångel med den. Hoppas mycket på dom nya grejerna (och hoppas dom kommer hyfsat snart) !

Jag gjorde en sökning på dabus.se och där kan man hitta Kingstonminnena av KTA-typen (det finns en minneskonfigurationshjälp som hittar rätt minnen åt en). Dom kostar 695 och 1575 för 512 resp 1G.

Jag har också planer på att köpa en 12" Ibook och funderar även jag på var det är bäst att köpa någonstans. Har nog tänkt att köpa online, men visst är det så att "vanliga" Apple Education Store också bara ger 6 % rabatt och att man för att få 10% måste använda Mecenat/Csn-kortet/studenkortet Apple Education Store?

Kruxet är att jag inte har något aktivt kort hos någon av kortföretagen så jag kan inte logga in och kolla... Är det någon som har erfarenhet av att handla i någon av dom? Går det att custombygga på samma sätt (har tänkt mig 60GB HD), få gravyr på Ipod, gratis frakt osv?

Rätta mig om jag har fel, men satt det inte ett ATI Radeon 9200 i ibooken innan och 9550 nu efter uppdateringen?

1