Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
eugen.serov

eugen.serov

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2004-04-27
  • Senast aktiv 2014-10-14
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen eugen.serov har skrivit i forumet.

Tjena!

Har tidigare haft hemmamappen på en annan partition i datorn än själva OS:et. Nu när jag installerat Leopard vill jag att hemmamappen ska peka på samma ställe. Tidigare kunde man göra det med hjälp av Netinfo hanteraren (om jag minns rätt). Men den finns inte längre i Leopard. Nån som vet hur man ska gå till väga?

Tack på förhand!

Samma skit här. Apple byter ut dom kostnadsfritt:
https://support.apple.com/macbookpro15/batteryexchange/index.html

Just det, en annan bra grej med att ha ett amerikanskt iTunes konto är att man kan då ladda ner "veckans singel" - gratis. Gratis är gott!

Ursprungligen av Svante S:

Skaffa ett amerikanskt kreditkort så tror jag att det funkar.

(Jag menar alltså ett som är utställt på en amerika-boende, förstås.)

Mycket smidigare är att köpa "iTunes certificates" från eBay (till exempel), skapa ett nytt "amerikanskt" iTunes konto med en adress i USA (inget kredit-/betalkort krävs) och lös in kupongen - lätt som en plätt!

http://www.groovevolt.com/Newswires/newswire.asp?ID=1623

Groovevolt.com has learned that Apple will introduce a Madonna-branded iPod nano Thursday (October 12) when the company makes several major product announcements. The company, which entered into a similar agreement with U2 last year, is expected to introduce the pink-colored version of the nano…

(jag tror att den 12. oktober är en onsdag och inte torsdag som artikeln påstår...)

helt ok

VLC funkar inte alla gånger för mig, strular kanske tre ggr av tio. Löste det genom att köpa en extern DVD-brännare - LaCie "slim" dual layer DVD+/-RW Porsche. Inte nog med att den spelar ALLT via OS:ets DVD-player, så är den också SUPERLITEN (lika tjock som två CD-askar), kräver ingen extern power supply och bränner dual layer vilket ingen av Apples bärbara gör. MYCKET nöjd!

häromdan upptäckte samma skit här... verkar vara ett GANSKA vanligt problem för powerbook användarna... har skrivit på namninsamlingen...

http://www.spymac.com
både email (1GB) och community
de håller på och uppgraderar till en ny version av spymac (4) så registreringen av nya konton är "on hold" fram till den 31 augusti. men värt att checka in.

Efter installationen av Mac OS X 10.4 Tiger blev ikonerna i dockan pixelerade. Detta berör inte de ikoner som ligger i dockan konstant (programikonerna), utan endast för fönsterikoner som ligger MINIMERADE i dockan. Se exempel nedan för ett iTunes fönster.

Själv har jag just fått en KonicaMinolta DiMAGE Z5

Bra review sidor:
http://www.dcresource.com/
http://www.photographyblog.com/

Ursprungligen av jazzper:

På vilket sätt är Apples kundvård usel? Har själv haft extremt lite behov av service och support (0 defekter på 8 macar hittills), men några av mina bekanta som har haft otur med Apples produkter har berättat om mycket bra och snabb service och support.

Till exempel, blev debiterad før "garantireparation" av min førra PowerBook, vilket jag mærkte av en hændelse nær jag gick igenom kontoutdraget från min bank. Exakt 4 månader, 14 (fjorton!) långa samtal till Apples kundtjænst och massor av løften om att "pengarna kommer in på ditt konto senast om en vecka" har jag fortfarande inte sett røken av mina pengar. Det kallar jag før usel kundvård.

Ursprungligen av august:

1)

3)

utbudet är konstigt. jag randomsökte på artister som man skulle tycka var stora, såsom madonna och britney. båda finns i mängder på den amerikanska siten, men på den svenska får jag endast en träff med britney spears som huvudartist, och ingen med madonna. det kommer upp ett gäng samlingar och features, men inget album där brittan står som artist. skumt. det dyker även upp många obskyra okända prylar. detta verkar inte riktigt färdigt.

tycker

august

Det har att göra med att artisten/bolaget inte kan komma överens med Apple om olika saker (oftast är det pengar!) Sen i fallet med Madonna så har jag hört att hon inte är intresserad att sälja enstaka låtar, bara hela album.

GOLDFRAPP "Wonderful Electric" EP - Live from London:

1. Strict Machine
2. Train
3. TipToe
4. Lovely Head

SEK 36...

jag har köpt min ca-modul (viaccess 4.84) på nettosat.nu, direkt länk:

http://nettosat.blawebb.se/index.php?a=v&n=10&p=8000

har haft eyetv 200 förut och i jämförelse är kvalitén inte så mycket bättre. skillnaden är faktiskt knappt märkbar.