Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mowgli

mowgli

Medlem
  • Registrerad 2004-06-06
  • Senast aktiv 2008-10-30
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen mowgli har skrivit i forumet.

1

Det råkar inte vara så att det finns någon där ute med en sparad kopia av Silent Night?
Alla länkar jag har hittat är brutna och jag börjar tycka det är lite irreterande med en mindre tornado i vardagsrummet..

Tacksam för hjälp

Sitter sedan tidigare på en Dlink 624 (som redan från början ställde till problem!) och har nu införskaffat en AP express. Tanken var att Airtunes. Efter en mkt irreterande start (AP:en ville inte ansluta) så gick jag in på det här förträffliga forumet och gjorde en sökning. Hittade den här tråden: http://www.99mac.se/forum/showthread.php?t=55018

Följde instruktionerna på Apple sidan som var länkad och bara sådär så funkade AP:en ihop med Dlinken som om de var gjorda för varandra. I en vecka. Helt plötsligt hittar inte iTunes fjärrhögtalarna och AP:en blinkar gult. Fair enough tänker jag och gör om hela proceduren som jag hittade instruktionerna till här. Och det funkar igen, i 3 dagar! OK, milt irreterat gör om det igen AP:en blinkar gult men Airtunes funker ändå.. I ett par dagar... Så nu ber jag om hjälp. Det har minst sagt varit en frustrerande upplevelse.. Hur skall jag göra för att Dlinken och AP:en skall sammarbeta utan att jag skall behöva koppla sladdar och krypa bakom soffor AP:en sitter bakom soffan och Dlinken i gadroben på våningen under) varannan dag?

Tacksam för all hjälp jag kan få.

31/1 kl 22.01 beställde jag och när jag ringde TNT igår kväll så sa de att den skulle vara hos mig imorgon (dvs idag). Kort sagt, kl 1300 idag blev jag en betydligt lyckligare människa..

PS. Skroll funktionen uppskattas enormt..

Som sagt, då var den här. Min sprillrans nya PB 12", 512MB, 100GB, Superdrive!!
Så nu har man tagit steget fullt ut som switcher. Den känns rätt nice under fingerspetsarna får man nog lungt säga.. Ska bara vänja mig vid tangentbordet nu också så kommer skrivhastigheten upp på topp igen..

Vackrare maskin får man leta efter..

Jag införskaffade nyligen en PB duo 280C. Mer leksak en arbetsdator, men jag skulle dock vilja få ett något högre system på den.. Så min fråga är följande; Någon som har OS 8.1?

1