Ursprungligen av Daniel F:

Men Tiscali mfl. borde väl kunna begära att få stationen utbyggd? Don't even get me started on Skanova...

Det man gör som operatör är att gör en förfrågan om att bygga ut en station, Skanova/Telia kan sedan godkänna eller neka det. Neka kan de t.ex. göra om de anser att telefonstationen är full, att det inte finns någon ledig kopparkabel på stationen eller liknande. Vi anmäler till PTS och historien går vidare.

Detta gäller enbart de operatörer som bygger ut egen stationsutrustning, de som köper direkt från skanova (tele2 t.ex.) är bundna till deras utbyggnad.

Gällande om vårat pris på 297kr är ett lockpris kan jag bara säg att vi i dagsläget inte har några planer på att höja det. Dock är vi beroende av externa faktorer, som skanova t.ex. Det man kan göra som kund är att dra nytta av vårt sommarerbjudande som kommer snart där man om man vill får dela upp intallationsavgiften på 9 månader räntefritt, då blir de 9 månaderna också en bindnignstid.

I övrigt vill jag bara säga att om ni hittar liknande trådar som denna där ni anser att vi själva borde svara på frågor får ni gärna informera mig om detta fredrik.gillstrom(a)adamobredband.com

Mvh
Fredrik Gillstrom
Ansvarig Sverige
Adamo Bredband
http://www.adamobredband.com/