Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Geefive

Geefive

Medlem
  • Registrerad 2004-07-12
  • Senast aktiv 2004-12-11
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen Geefive har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Pär:

Hej,

Först: Inte en susning
Men: Det finns ju data recovery och det skall väl hitta filer som finns på disken men inte finns med i skivans katalog. Tyvärr verkar det - utifrån den lilla info jag hittar på nätet, du har ju hela PDF:en så du kan nog hitta mer - som om man måste ha TechTools installerat innan så att det ha kopior på "volume directories" för at tdet skall funka optimalt... Kolla upp om det är så illa - för då är TechTools inte rätt verktyg för just det du vill. Men måhända kan TechTools, som Norton en gång i tiden kunde, hitta filer ändå... Hittade du filer som inte funkade (vad sa det då?) eller fick du inte "data recovery" att funka?

Hej!
Fan alltså!...ok, för det verkar så i Tech Tools manual att de måste va instalerat innan, lika efterklok är Data recovery =/, men om det har funnits ett program som KUNDE (norton). Så borde det finnas även idag!...grrr. Fan börjar bli desperat. Å de måste ju gå att göra om en sån där pekfil (volume directorys).

Ingen annan som vet en lösning på detta klockrena misstag?

[CENTER]Please![/CENTER]

Hej!

Har frågat X antal gånger på apples forum om hur man ska få tillbaka sina "av misstag" raderade filer. Fick några svar och det var TechTool Pro 4. Har testat och använt det nu, men finner inga funktioner för att få tillbaka mina filer.

Det finns en sektion i programmet som heter "file recovery". Och den söker igenom HD:n och letar igenom alla sektioner. Men hur ska jag kunna hitta filerna? Med den hjälp jag har fått så säger de att de deletade filerna ska finnas där de var innan de togs bort. OBS! så länge sektorerna blivit över skrivna. Men de har de ej och de funkar ändå inte.

Någon som kan hjälpa mig och som kanske varit i samma knipa.
Tack på förhand