Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sajbermaku

Sajbermaku

Medlem
  • Sysselsättning Datorguru
  • Registrerad 2004-07-23
  • Senast aktiv 2008-03-25
  • Antal inlägg 165

Foruminlägg

De senaste inläggen Sajbermaku har skrivit i forumet.

Bestskinsever är bra, 8 dollar för en fullbodyskin är inte fyskam.

Jag skulle tro att själva anslutningen till skärmen borde vara olik, inte helt 100 men säkerligen. Bästa alternativet är att försöka få tag på en skärm via auktion, beg.marknaden eller diverse sajter på nätet (utomlands) som säljer reservdelar för att komma undan så billigt som möjligt för om man låter en Apple auktoriserad verkstad åtgärda ett sånt här fel så är det säkerligen mellan 5000-6000kr slutnotan hamnar på tyvärr :-/

Hejsan,

Har lite problem med min iBook, problemet är att att både piltangenten ner och piltangenten höger har lagt av helt. Har inte tappat nåt där emellan eller något utan dessa har bara "dött" av sig självt.

Vet ni ifall det ska räcka med att ringa Applecare och få ett nytt tangentbord hemskickat eller måste jag skicka iväg hela datorn för bytet?

Har ni några andra tips som skulle kunna fixa detta problem så tackar jag så mycket på förhand!

Mvh Markus.

Rajje: Tackar så stort för all nyttoinfo Allt du säger verkar för mig nu 100% logiskt. Tack så hemskt mycket och ha en trevlig dag!

Rajje: Japp, ska testa detta. Det skumma är väl att det är filer associerade till Windows Media Player men dom ligger inte i papperskorgen som den klagar på. Men tack för tipset.

Jo men när man sedan vill tömma papperskorgen så klagar den över att alla filer i mappen "Windows Media Player" är låsta.

Hej!

Gjorde misstaget med att installera det värdelösa mediaspelaren Windows Media Player 9, hur i helv*** avinstallerar man "misstaget"? Tacksam för stöd och hjälp

Har ni förresten några tips på programvaror som kan streama wmv, mpg osv. flytande istället för att hacka ihjäl en?

Min är tyst också, enda som låter är fläkten som kanske går igång ett par minuter/timme. Den låter heller inte mycket så den är oerhört tyst.

Det stod att den ifrån början inte fungerade med iBook men eftersom källkoden var öppen (opensource) så kunde en fixa till det och få igång den på iBooken också

Fungerar galant med min iBook

Du kan bara ha i en sticka åtgången då det enbart finns en slot, och dagens firmware i Bioset tillåter enbart en 1GB sticka extra men ingen har sagt att det i framtiden inte kommer uppdateringar till bioset vid ankomsten utav 2gb stickor.

Äger en sådan kamera, den fungerar nice, bra zoomomfång och macroläge m.m. Du kör med SD kort.

Skillnaden är inte så stor i prestanda jämfört med 1Gb-1,5Gb, största skillnaden är som sagt mellan 512Mb-1Gb, Du ser badbollen snurra mindre

Gran Turismo är väl sådär Tacka vet jag Mario-Kart

Varsågod Desolator

Desolator: http://mac.x0.com/cg/ kika under DesktopPicture.