Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Peeer

Peeer

Medlem
  • Registrerad 2004-08-06
  • Senast aktiv 2005-04-05
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen Peeer har skrivit i forumet.

  • Medlem
  • 2004-10-14 22:29

Hilfe!
Följande har hänt: Jag startar min ibook och börjar se en film, efter ett tag klagar datorn på att batteriet börjar tryta (fullt normalt, jag hade ju sett nästan 2 timmar på DVD'n vid det laget). Stoppar i elsladden och fortsätter titta på filmen. Fick därefter för mig att försöka köra en windowsapplikation (java) på ibooken, kopierade över *.jar-filen från windowsburken och startade. Labbade runt lite i programmet när jag plötsligt ser att den gula/gröna "ringen" på elkabeln (den som talar om om batteriet laddas eller är laddat) blinkar till rött för att sedan slockna helt!! Och nu är det fortfarande släckt. Vad är det som har hänt egentligen? Nybörjare som man är så är man ju halvt livrädd..

Obs: Är inte helt hundra på att ringen blinkade till rött (kan ju varit en synvilla av något slag), men jag fick för mig det!

Någon?

  • Medlem
  • 2004-08-10 22:46

Hehe, fick min iBook idag (min första mac någonsin). När jag startade datorn första gången så kördes "automatisk programvaruuppgradering" (eller vad det heter). När allt var tankat & installerat så blev skärmen helt svart ett bra tag. Orkade inte vänta så jag gick iväg ett tag och när jag kom tillbaka så var datorn avstängd. Nu när jag försöker starta den så står det bara "You need to restart your computer.". Har startat om ett antal gånger nu och kommer sjutton inte förbi den där texten. Tips?