Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
dottiyoo

dottiyoo

Medlem
  • Sysselsättning Ung, dum, vill vara sexig men funkar inte
  • Registrerad 2004-08-13
  • Senast aktiv 2004-08-30
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen dottiyoo har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av STREET66:

Rätta mig om jag har fel, för att skicka över filmen bör/ måste jag ha firewire (i-link el.dyl.). Mini DV är att föredra framför Hi8 (varför vet jag inte, förklara gärna varför om någon kan/vet).
Progressiv slutare verkar medföra att priset stiger snabbt så det får jag klara mig utan.
Bildstabilisator, kan man se det som en självklarhet hos alla märken (ställer frågan eftersom Sony är dom enda som basunerar ut och marknadsför sina kameror med just den egenskapen)?

Hi8 = Analogt, DV=Digital (finare bild)

Angående märkesval av kamera. Av egen erfarhet så har tyckt att SONY kameror har snyggare färg återgivning jämfört med vissa konkurenter. Också oftast lite dyrare.

Men saken är ju också den vad du ska använda kameran till ?

Bröllop`? kör i stort serr vilken som helst.
Kalas? samma sak.
Spelfilm Satsa på en mer halv-proffesionel kamera. Kostar ca 20,000:- och uppåt

Ursprungligen av ecscsjo:

I princip kan man vänta ihjäl sig - det kommer alltid att dyka upp nåt bättre... Nån gång måste man slå till. Har du funderat på begagnat...?

Dock ser jag en iBook som ett bättre alternativ - det är oerhört skönt att kunna sätta sig var som helst och jobba.

Begagnat. Naa detta kommer bli min första Mac så den vill jag ha helt ny. Om nått skulle vara fel eller fattas på en begangnad mac som jag köpt skulle jag inte märka detta.

iBook har ej "line in" Jag behöver line in för att koppla in el-gitarr och el-bas. Annars är ibooken ett bra alternativ. Snygg med!

Olika svar här, Men endå om jag skulle behöva vänta med att köpa min mac. Hur pass länge skulle detta väntandet behöva vara? För grejen är den att jag ska kastrera min pc i september. Så då är jag hjärtlös det vill säga ingen dator. Kan bli lite jobbigt och leva för länge utan en mus att klicka på.

WOW! är detta en redig apple store ?

Hejsan.

Jag har tänkt köpa en eMac dator nu när skolan börjar igen. Jag är gammal pc användare men i och med att man får bita ihop och verkligen koncentrera sig varje gång man sitter vid sin pc för att inte må dåligt och spy så har jag tänkt att ändra på de genom att köpa en Mac!

Jag har en vän som skulle köpa en ibook dator förra vintern och när han skulle köpa den var den billig, sedan 2 veckor senare sänkte apple priset på ibooken så den blev ännu billigare.

Det jag oroar mig för nu är om jag köper en eMac med tillbehör för 12,000:- och så om 4 veckor ser jag att den då bara skulle kostat 10,000:- då skulle jag känna mig mindre nöjd med mitt köp.

Så de jag undrar är om jag behöver ora mig eller när det är mest lämplig tid att inhandla sin mac med risk för eventuella pris ras?

1