Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bosse007

Bosse007

Medlem
  • Registrerad 2004-08-24
  • Senast aktiv 2006-12-01
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Bosse007 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av LongSunnyDay:

b-one suger för dom vägrar acceptera min .nu domän som jag registerat sen länge. frågade om dom kunde lägga upp ett konto till min domän och skicka DNS'erna till mig, men INTE.

Skriv gärna om era erfarenheter om billiga webbhotell, gärna rekommendationer positiva och negativa.

När det gäller B-One vill jag utfärda en kraftfull varning. Att anlita B-One som webbhotell är att be om stora problem. Gör inte samma misstag som jag utan håll er borta från detta riktigt skumma företag och satsa på något seriöst i stället.

Jag har påbörjat en liten sammanställning om B-one som kan läsas på följande länk;
VARNING FÖR B-ONE !!!

Ursprungligen av hugin:

Jag hittade en annan lågprisleverantör som har en annan variant för 285:-

Lite sämre villkor, lite billigare. http://www.eurobell.se/pages/internet.asp?page=besteffort

Ja, detta alternativ verkade onekligen intressant... i alla fall till en början. Jag har tidigare ställt några frågor till Eurobell om detta alternativ "best effort". Jag vet inte hur de tekniskt byggt upp denna lösning, men om man så bara får 56 Kbps så kan man inte klaga på hastigheten. Man får vad som är möjligt att få just för stunden. Det känns ganska riskfyllt att binda upp sig på ett år utan att veta ett dugg om vad man egentligen får. Har heller aldrig hört eller läst om någon som valt "8 Mbps best effort". Om någon här har denna uppkoppling eller hört talas om någon som testat detta alternativ skulle det vara intressant att höra mer om detta. Med tanke på att Eurobell i övrigt har bland de högsta priserna så känns det för mig som att denna 8 Mbps-lösning kanske inte är så bra.

[QUOTE="whoami"]Den Spanska (Katalanska) bredbandsleverantören Adomo erbjuder 8Mbit nerströms och 1Mbit uppströms för 297kr månaden, och då ingår fast IP adress! Det verkar röra sig om "vanlig" ADSL och man kan använda sitt gamla modem. Det låter som ett bra pris men Är dom nått att ha? Vet någon nått om dom här nissarna?
QUOTE]

Jag kör själv Adamo, och måste säga att jag är väldigt nöjd med dem så här långt.
I jämförelsen med UTC är det viktigt att bedömma om prisskillnaden för att få e-post med Adamo uppväger de 22 extra kronorna/månad Adamo kostar jämfört med UTC. Men det finns naturligtvis andra parametrar som inte är lika uppenbara och som är lätta att glömma, t.ex. hur är supporten för respektive internetleverantör? Vem av dessa har bäst kompetens? Etc.

Jag har sammanställt en hel del information om Adamo, såväl som andra operatörer. Dessa hittas på webbsidan http://bossew.1go.dk/Bredband.htm
Denna bredbandssida tar upp alla parametrar som är viktiga att tänka på i samband med val av internetleverantör.

1