Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
reverendbob

reverendbob

Medlem
  • Registrerad 2004-08-25
  • Senast aktiv 2011-07-10
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen reverendbob har skrivit i forumet.

1

Det vore dock bra om man kunde stänga av att den vill ersätta ett ord med två. Min dummaste Auto-correct var helt klart Sävedalen som den tyckte skulle bli "dö edsbyn". Sinnes.

Lite sent kanske, men men: Jag var på Kjell o Co igår och de hade tagit bort den där adaptern på grund av nåt strul med den. Just a heads up!

Tack för ditt svar och ursäkta min miss!

Jag har den äldsta MacBooken, Intel Core Duo 2 Ghz, vars HD sedan kraschade så jag satte in en 160 gb när jag hade den på service för att rädda den stackars hdn..

Maskinvaruöversikten skvallrar kanske om nåt mer?

Modellnamn: MacBook
Modellidentifierare: MacBook1,1
Processornamn: Intel Core Duo
Processorhastighet: 2 GHz
Antal processorer: 1
Totalt antal kärnor: 2
L2-cache: 2 MB
Minne: 1,25 GB
Busshastighet: 667 MHz
Boot ROM-version: MB11.0061.B03
SMC-version: 1.4f12

Tack för minnestipset och tack på förhand för det här..

Jag har en MacBook med en 160 gb hd som är i princip full då mitt itunesbibliotek bara växer och växer.. Jag tänkte sätta i en 320 gb hd, eller tror ni det kan bli nåt problem? Den här verkar bra:
Seagate Momentus 5400.5 ST9320320AS 8MB 320GB - Hitta lägsta pris, omdömen och information om 2,5 tums S-ATA-hårddiskar

Vidare tänkte jag dunka i mer minne. Funkar de här bra, eller?
Kingston ValueRAM DDR2 PC5300/667MHz CL5 2GB (KVR667D2N5/2G) - Hitta lägsta pris, omdömen och information om DDR2-minnen

Tack på förhand.

Var lite besviken i morse när det stod att den kommit till Göteborg, dock så sent som vid åtta-tiden, så min polare som beställde sin MacBook Pro för några veckor sedan trodde att då hinner den inte komma, men jag uppdaterade sidan vid tio igen och då var den Out for Delivery, och nu sitter jag med den i knät. Jag gillar den skarpt, dock min första bärbara så jag gillar inte trackpaden, tycker inte att den alltid följer med, men jag har väl antagligen svettiga fingrar så här i början av en vacker vänskap.

Jag gillar tangentbordet som fan nu när jag använt den i några timmar, dock kan Fn knappen sätta sig på tvären om man klickar på den från sidan, men det är väl bara att se till att inte göra det! Nu ska jag springa ner till min Postutlämning och klämma i en Gb minne. Nån som vill köpa ett knappt använd 256 mb-minne?

Min är Helsingborg sedan 11:58 i morse, då måste jag väl få den till Götet imorn? Yay! Vad underbart det kommer att bli de där sju timmarna på Stansted om en vecka, nu när den garanterat har kommit tills dess och man har hunnit ladda den med både Green Wing och massa fina filmer. Sedan tidigare vet jag nämligen var det finns ett eluttag på Stansted, där vi spelade Worms på min polares gamla laptop när vi flyttade hem från London för två år sedan. Kuriosa, jag vet. Men den kommer imorn och allt är pepp nu! Kanske vinner man korpmatchen av euforin!

min är i arnhem i nederländerna nu, jag hoppas på att ha den på onsdag.

22 May 2006 16:09 Arnhem Hub Consignment Received At Transit Point
22 May 2006 16:09 Arnhem Hub Consignment Passed Through Transit Point
20 May 2006 21:44 Suzhou Shipped From Originating Depot
20 May 2006 17:00 Suzhou Consignment Received At Transit Point

1