Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Manne R

Manne R

Medlem
  • Registrerad 2004-09-27
  • Senast aktiv 2009-08-13
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Manne R har skrivit i forumet.

1

jag fick problem då jag skaffade telias nya modem och skulle plugga in det i min Air. det gick inte in! Det var för tjockt för att komma åt usb kontakten. Nån som vet var man får tag på kort usb förlängningkabel? Elektronikbutikerna säljer men de är i 2 eller 5 m. längder Känns lite mckt...

Nån som har liknande problem eller nån som har en idé för lösning?
tack på förhand/Manne

Nån som vet hur man kan synka sin I-pod shuffle med Mac OS9? I bruksanvändningen till shufflen står att man minst måste ha OS 10.2 men det kanske finns trix som inte är officiella ?
Tacksam för hjälp!

Att det inte kommer en virtual mac inser man när man följt diskussionen om "varför bara os på mac" under forum: allmänt om mac. Apple är inte intresserade av att göra OS för intelmaskiner m.fl. eftersom de egentligen lever på att sälja hårdvaran. Sen att de har det bästa programmet är mer som ett försäljningsargument för att locka oss kunder att köpa deras lite för dyra maskiner och köra deras produkt på. För när allt kommer till kritan så är det OS programmet som är det stora skillnaden och som får oss att köpa mac. Stabilitet och virusfritt m.m. Det ev. mervärde man får för vacker design på maskinen får man betala mycket för.
Många av mac fanatikerna är ju kritiska till microsofts monopolställning men egentligen är ju Apples ställning lika monopolitisk, inom sin krets. Skulle vara intressant om Apple vågade släppa sin plats och låta fler maskintillverkare göra egna burkar med OSplattform - vad skulle hända då ?? Skulle Apple verkligen gå i graven som en del spekulerar i eller kunde det bli en uppsving pga de många som egentligen vill ha OS men inte vill lämna sin pc för en dyr mac ?

Ni som på jobbet, liksom jag, sliter med vanlig pc har nu ev. fått en hjälp på vägen. enligt rykten på bla. http://www.macworld.com/news/2004/10/12/cherryos/index.php
samt på http:/www.neowin.net/ finns det numera ett program för att köra mac OS på en pc. Programmet heter cherryOS och skall finnas att ladda ner för ca 50 USdollar. Problemet är att om man går in på cherrys hemsida så hittar man inget av intresse. Nån som vet nåt mer ?

1