Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
thevil

thevil

Medlem
  • Registrerad 2001-10-24
  • Senast aktiv 2019-04-23
  • Antal inlägg 1933

Foruminlägg

De senaste inläggen thevil har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Northwiz:

Hårklyveri - och det är jag övertygad om att du förstår också.

Vilken rolig filur du är. Antingen är du inte i balans, har utvecklare som inte har lyckats förklara för dig hur PNS fungerar eller så är du ett troll.

Du har ett troll som avatar och du är inte är intresserad av att diskutera, du läste ju inte ens mitt inlägg innan du kom med påståenden och oförskämdheter.

If a bird looks like a duck, swims like a duck and quacks like a duck, then it probably is a duck.

Vi kan nog med alla rimlig säkerhet utgå från att du är ett troll.

Så då trollar jag bort dig från och med nu.

Poff - borta.

Håll ner musknappen över mappen i några sekunder så kan du se vad det är inställt på och ändra till vad du nu vill ha det.

Jag har inte några direkta problem, men jag använde typ aldrig 3G på min gamla SE så jag vet inte riktigt om det var bättre eller samma lika med den.

Däremot har man ju hört skräckhistorier framförallt om 3 som bekanta har varit tvungna att lämna för att täckningen var sämre än hos Ingvar Oldsberg bara man stod under ett regnskydd. Mitt i El Stockholmo alltså. Själv håller jag mig mest på söder i samma stad.

Det finns en specialsida på YouTube för OS, den kanske funkar även i iPhone.

Tyvärr måste man använda någon proxy eftersom YouTube inte får sända till alla i hela vida världen.

http://www.youtube.com/beijing2008

Kan du inte lägga ditt din htaccess-fil för hand istället för att använda Rapidweaver?

Ja, just det. Glömde förstås bort briljanta Fuckstep-debatten, som ju faktiskt är svensk, trots humorn.

Fast ska vi kalla alla som skriver något på webben för bloggare? Känns lite tokigt.

Men, jag håller nog med Jogin, både om att den typ av dialog som fanns tidigare finns väl knappt längre alls i Svedala, utom vid omvälvande händelser som typ FRA-lagsinstiftande och liknande förstås, och att det är lite väl mycket navelskåderi plus detaljutredningar om hur navelludden ser ut och kan tänkas användas till och om det förväntas dyka upp någon mer ludd under morgondagen.

De svenska jag själv läser lite då och då är de redan nämnda Weird Science med Kjell Häglund som ledstjärna i guidandet omkring i tvlandskapet och bland personer i dess närhet samt Olle Lidboms Vassa Eggen för hans koll på tidningslandskapet och förstås Jan Gradvalls sida, men den kanske inte ens räknas som blog.

När jag tänker efter så har nog de flesta bloggar jag följer det gemensamt att huvudpersonen inte sällan är elaka mot folk som tabbar sig, beter sig eller är allmänt osorterade men utger sig för att ha stenkoll. Fast själv är jag lika snäll som lille skutt.

Ursprungligen av marcushedenstrom:

Ursäkta att jag citerar ett gammalt inlägg såhär en månad i efterhand, men det här känns som ett fall av "Anslut hjärnan innan munnen/fingrarna används".

Ja och då var det där bara endaste ett utav en stor mängd med helt otroligt underliga inlägg. Jag brukar inte läsa Di på nätet. Men om man kan dra någon slutsats av den intellektuella nivån och höjden av tankeskärpa i inläggen i deras kommentarssystem så är det väl antingen att deras normala läsekrets på nätet har ersatts av en skara nyss uteslutna ur Kalle Ankas fan club eller så har vi här förklaringen till varför Lunarstorm går så dåligt. Alla har flyttat in hos Di.se.

"Succételefon" och "Fiasko" i samma mening.

Nonok Bie behagar skämta förmodar man, är han inte medlem här?

Ja, det verkar ju vettigt.

Var inte Yelp ett av programmen som i sin första version var lite väl generösa med att berätta för övriga världen var du och din iPhone befann dig?

Ursprungligen av Northwiz:

iPhone har inte stöd för bakgrundsfunktioner

Fast det har den ju visst det. Det är bara 3:e-parts program som inte går att köra i bakgrunden, det är ju inte så att OS X på mobilen helt plötsligt har blivit Mac OS 7.1 eller något.

När sen pushnotifieringsservern kommer så kommer ju också andra 3:e partsprogram att funka fint. För slutanvändaren kommer det väl inte spela någon som helst roll om hennes IM-meddelande dyker upp via en bakgrundsdemon eller inte?

Eller vad menar du att det skulle göra för skillnad?

Jag håller med dig om att tidningen inte behöver ha någon utläggning om detta och tills Apple har lanserat pushnotifieringsservern och vi vet att den funkar så stämmer det ju också att det inte går att använda exempelvis ett chattprogram.

Ursprungligen av Björnström:

Har ni sett den här?

Hoppas att han aldrig råkar finnas i samma rum som ett laddat vapen eller sätter sig bakom ratten på något fordon.

Hoppsansa, jaha, så om jag trycker på gasen så rör sig lastbilen hastigt framåt? Men, jag trodde det var ett skämt…

Ojdå, skulle man inte trycka där på geväret? Men, jag trodde det var ett skämt?

Är han dum i huvudet? Varför skulle det vara ett skämt? Från vem skulle skämtet komma? Från Apple? Det är ju så puckat att man nog tror att det faktiskt är ett skämt.

Från honom då förstås. Eller så vill han bara hamna på förstasidan av digg.

Vad är det för fel på den inbygggda?

Det verkar funka med realplayer + ffmpegx och lite fixande och trixande

Apple-anställda får inte hänga på forum och svara i trådar.

Apples vanliga bugg-rapporteringssystem (radar.apple.com) är ju bäst för vanliga alldagliga fel. Om det är en grej som berör någon specifik sak som du måste få svar på så är nog Apples olika mailinglistor (lists.apple.com) bäst. De läser de och svarar också ganska ofta.

Vanliga ditt och datt förslag lämnas lämpligen i den vanliga förslagslådan. Som nog läses mer sporadiskt. (apple.com/feedback/iphone.html)

Apples diskussionsforum tror jag inte det är någon alls idé att posta i. Då är nog forum och webbplatser typ Ars Technica och /. bättre, även om Apple inte svarar där så läser de dem iallafall.

De gånger jag har hittat någon allvarlig bugg eller råkat hamna tillsammans med folk med tveksamma avsikter har jag letat reda på den person som jag kunnat hitta som bäst passade som mottagare och i mailet bett dem att vidarebefordra det till rätt person. Jag har fått svar varje gång på det sättet.