Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
blodsugare

blodsugare

Medlem
  • Plats Kalmar
  • Registrerad 2004-10-14
  • Senast aktiv 2017-12-28
  • Antal inlägg 738

Foruminlägg

De senaste inläggen blodsugare har skrivit i forumet.

Tänkte skaffa en homekit supporterad timer, att sätta i väggen, så ja enkelt kan stänga av och starta min espresso maskin. När jag är på väg ut stängs den av och när jag är hemma är den på osv, förutom när jag sover.. Någon som kan rek någon timer?

Ursprungligen av pmarriott:

Dåligt av användare att installera en beta utan att förstå innebörden, och sen gnälla på någon annan. Varför installera en beta bara för att omedelbart gå tillbaka till skarp version?

Jag förstår mycket väl innebörden med en beta. Annars hade jag inte lagt in den. Anledningen jag önskar att gå tillbaka är att jag är i behov av Swish, då appen krashar, likväl Infuse som är en app jag använder ofta. Tror dock jag väntar att gå tillbaka ifall ovannämda släpper en fix för swish.

Även om man tar CSV data exempelvis ifrån Human appen och exporterar det, och sedan importerar det?

Dåligt av apple att man inte kan importera data in i helthkit...

La in iOS 9 Public Beta.

Gjorde en Backup på min 8.4 innan... Men när jag skulle gå tillbaka (9 till 8) så tog restoren 16 timmar (!!) och det var ingen 8.4 ios på telefonen utan fortfarande ios 9...

Iallafall, nu är planen att nyinstallera eländet... Men hur sparar jag helthkit datan så jag senare kan importera den?

Hej,

Vill kolla så att _alla_ ser dessa fenomen som uppenbarar sig på min skärm. Speciellt bild 3 som två personer så länge inte tycks se. Alltså ett grönt parti som sicksack sig ner höger i bild. Jag ser det tydligt! Pekar ut det vid den Övre pilen! Den nedre pilen är ett mycket svagt horisontell linje.

Var vänlig ignorera moire mönstren då dessa tycks vara omöjliga att bli kvitt av.

1, iPhone bild

2, iPhone bild

3, Nikon D800 Bild

Tack för tipset. Ska ringa dem när Apple support öppnar igen. Det är dåligt man inte kan skriva ut själv fakturakopior efter 18 månader.

Har en Macbook Pro Early 2011 som rep. De vill reklamera den, men jag finner inget kvitto, dock Orderbekräftelse. Fungerar det som kvitto? Datorn är registrerad till mitt Applekonto och ligger under "mina i-enheter". Man kan ju även skriva ut fakturan, men klickar jag på den länken så kommer det upp att sidan inte finns.

Idear hur jag ska få tag på ett giltigt kvitto om orderbekräftelsen inte fungerar?

Datorn är över ett år. Kanske borde ta och ringa dom.

Batteriet i min Macbook Pro Early 2011 15" har dött.

Vart köper jag ett nytt?
Kikat på iFixit, där är batteriet svart. Hittar inget svart batteri.
Installing MacBook Pro 15" Unibody Early 2011 Battery - iFixit

Någon som kan länka mig till ett fungerande batteri till min maskin?

Glömde skriva att Batteriet är helt dött i maskinen också, av någon anledning.

Har en Macbook Pro Early 2011.

Den är Mycket långsam. Körde Geekbench och fick detta resultat. MacBook Pro (15-inch Early 2011) - Geekbench Browser

Värt att notera är att systemet är helt ny installerat. Kör Lion med senaste uppdateringar. När jag körde Mountain Lion fick jag endast 620 poäng.

Vad göra för att få ordning på denna maskin?

Bor 30 mil från närmaste apple butik.

Macbook Pro Early 2011.

Batteriet dog plötsligt. Står "No batteries Available" i batterimenyn eller vad man ska kalla den. Det kan jag leva med. Men när jag kopplar in min externa Eizo Displayport skärm så startar maskinen om då laddaren är i-kopplad. Logiskt?

Vad är felet? Batteriet ska klara 1000 cyklar om jag inte missminner mig. Och min laddare är princip alltid i. Laddar ur batteriet två gånger i månaden. Mitt största problem är externa skärmen, att datorn rebootar. Hur fixar jag det?

Och om ni säger jag ska skicka in "helvetesdatorn" till apple, så blir det tredje gången. Först hårdisken död, sedan fel tagenter på tangentbordetm och sedan ett stort streck i skärmen , och nu ett dött batteri. *Suck*

Jag har ringt apple flera gånger, och även sagt till dem detta att jag inte ska betala frakten, men det gäller endast stora datorer som iMac som är svåra att förflytta. Värdelöst. 600 kr i tur och retur frakt fick jag betala sist.

Det står "Service Battery", där batteriikonen finns. Hade det stått Replace bettery, hade jag förstått det. Från 3 timmars batteritid till 10 min, på en månad.