Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Larsal

Larsal

Medlem
  • Registrerad 2001-10-08
  • Senast aktiv 2012-04-22
  • Antal inlägg 60

Foruminlägg

De senaste inläggen Larsal har skrivit i forumet.

Men det verkar fortfarande bara gå att göra för en spellista i taget. Skulle behöva något liknande med batch-funktion. Man kan ju aldrig välja flera spellistor samtidigt.

Tack för tipset. MacOSX 10.6.4

Vet inte om jag uttryckt mig otydligt, men så här menar jag:
Jag vill inte ha "genre"-, "betyg"- eller "spelningar"- kolumnerna i någon spellista. Så hur gör jag för att få samma layout i alla spellistor?

I samband med uppdatering till iTunes 10 ställdes alla min spellistor om till default-utseende. Men jag vill ta bort kolumnerna för "Genre", "Betyg" och "Spelningar" på samtliga spellistor. Jag kan ju göra det på en och en, men det tar alldeles för lång tid. Jag hittar ingenstans någon möjlighet att göra detta till defaultläge.
Nån som vet hur man gör?

Idiotisk och obegriplig förändring tycker jag. Som lagt kommandot "visa minispelare" och "sluta visa minispelare" på F6 istället.

Ingen app kan hantera mail-bilagor än, såvitt jag vet, eftersom Apple inte tillåter att man går in med tredje-parts program i deras egna.

RadioBox är strålande bra! Körde FStream förr men har bytt, och får man länkarna rätt från början så försvinner dom inte!

Det finns ett fåtal böcker på svenska i Stanzas bibliotek, men jag tror det enbart är av svenska författare. Jag har t ex tankat ner CJL Almkvists Det går an.

Jag är förvånad att inte någon har tänkt på BT-lösningen här, efter 3.0-uppdateringen funkar iPhone klockrent mot t ex SE:s mbr-100, som i och för sig är märkligt svårt att få tag på. Jag hittade en på Kjell & Co. och det funkade hur bra som helst. Inga jobbiga sladdar som hänger i vägen och är farliga. Bara mottagaren rätt in i aux-ingången och så para den i iPhonen.
Jag är jättenöjd.

Kanske både bäst och billigast att hålla hastigheten då? ;o)

Jag skulle tro att dokumentet är skrivet/sparat i ett program och sen öppnat i ett annat, eller i olika versioner av Word. Fyrkanterna är ofta formateringsinfo som programmet som öppnat dokumentet inte förstår.
Det har hänt mig också, och jag har inte kunnat lösa det på annat sätt än att manuellt ta bort fyrkanterna (dom ligger väl oftast ihopklumpade i början och i slutet av dokumentet).

ett stabilare alternativ verkar vara Glimmerblocker. Har inte testat det själv, dock...

Jag kör Plex på en MacBook och när man väl är inne i programmet kan man göra det mesta med minifjärren från Apple, väldigt smidigt. Men när man lägger upp sitt bibliotek är det nödvändigt med både mus och tangentbord, där har jag Logitechs vita trådlösa. Lite klumpigt, men funkar klockrent.
Det är bara en sak som är irriterande; när man startar Plex så kräver den att man aktivt musklickar på vilken användare man är. Känns så fruktansvärt onödigt, jag skulle vilja ha Plex på autostart och slippa logga in. Nån som har en lösning på detta?

Med WiFi och Fring/Skype kanske?

Allvarligt talat, jag har själv fått en krossad ruta på iPhonen bytt, och min funkar fint efteråt, men i solsken ser man att det finns fingeravtryck på glasets undersida...

Oh, well. Det är inte så många som kan fixa displayen, så man får väl vara tacksam ändå.

Är det verkligen ingen som känner igen det här problemet? Är det ingen som använder QuickTime-filmer i Plex?