Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jollygods

Jollygods

Medlem
  • Registrerad 2002-07-07
  • Senast aktiv 2012-12-02
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Jollygods har skrivit i forumet.

1

Hej alla,

Jag har en hemsida som jag måste göra om (www.musicinthemaking.net). Jag har själv gjort sidan i iWeb, som jag egentligen älskar men som helt enkelt börjar bli för omodernt. Jag äger Flux 4 (The Escapers) och har väl tänkt mej att göra den nya sidan i Flux, om jag inte skulle bli mött av ett starkt motstånd från det samlade webutvecklarskrået.
Nåväl, jag har själv inte kunskapen om kodning etc. så det är mest det som jag behöver hjälp med. Själva designen kan jag göra själv om det kniper, även om bra förslag förstås alltid är välkomna. Ni som är intresserade att göra ett försök (och som inte är alltför tokdyra) skicka gärna exempel på vad ni gjort för sidor så att jag kan kolla lite.

Tidsramen är att jag vill ha nya sidan uppe inte alltför långt in på det kommande nya året.

/Anders

Hej hej,
tänkte kolla om det är någon som vet om något BRA program som kan kopiera låtar från iPoden och in i iTunes-biblioteket? Jag vet att man kan hitta program som säger sig göra detta på versiontracker.com, men de flesta verkar vara livsfarliga eftersom flera användare har dåliga erfarenheter som involverar försvunna bibliotek etc.
Programmet får ju gärna också så klart ta reda på vilka låtar som redan finns i iTunes-biblioteket, och sedan inte kopiera in dem. Då slipper man ju få dubbletter...

Glömde förresten säga att jag kör OS X.

/Anders

1