Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jan Erik Moström
  • Registrerad 2003-02-07
  • Senast aktiv 2020-07-24
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen Jan Erik Moström har skrivit i forumet.

1

Tack för tipset, ska kolla upp den

En liknande fråga som denna, är det någon som har en rekommendation på en bra USB-C till USB-A & USB-C hub?

Jag köpte en ny Mac mini och portarna tog snabbt slut så jag skulle behöva en bra hub med helst både USB-C och USB-A (gör inget om det finns SD-kortläsare också men det går att fixa på andra sätt). De jag hittar är oftast menade för en laptop så de är små och relativt smidiga men antalet portar är få, jag skulle hellre vilja ha en större sak som står stadigt på bordet och har många portar (det här med att jobba hemifrån gjorde att jag blev tvungen att koppla upp fler saker). Helst då både USB-C och USB-A, alternativt två olika hubbar med USB-C ( vilken version det nu ska vara för att få högsta hastigheten - 3.2?) och USB-A (USB 3.0 eller mer).

Det finns ju också dockningsstationer men det är inte riktigt något sådant jag behöver, plus att jag har en sådan på jobbet och har lite blandade erfarenheter från dem.

Är det någon som kan rekommendera någon variant?

fixat. visade sig vara en bugg i wordpress

Jag håller på med att skriva en plugin till wordpress men får ett fel i HTML koden som tycks komma från WP själv. Men eftersom jag är alldeles ny med att skriva plugins för WP så är det säkert något jag missar med hur WP funkar.

Har försökt hitta någon dokumentation över vad som är fel men inte lyckats, provat att fråga på WPs forum men min fråga försvinner väl i mängden så jag får inget svar.

Så om det är någon som kan ge mig ett tips eller vet någon jag skulle kunna fråga så vore jag djupt tacksam.

Problemet? Jo, jag vill ha ett filter som för om en egendefinerad tagg till HTML. För att isolera problemet så skickar pluggen nu bara tillbaka en sträng:

<div><a href="xx"> <img src="yy" /> </a> text </div>

Den kommer ut på sidan i samma skick, bra. Men om jag returnerar denna sträng

<div><a href="xx"> <img src="yy" /> </a> <p>text</p> </div>

så får jag tillbaka

<div><a href="xx"> <img src="yy" />  </a>
<p>text</p>
</p></div>

Dvs det finns radbrytningar och ett extra </p> där. Inte så bra med andra ord. Är det någon som kan förklara varför detta händer?

Jo, men sedan var det där med substans

Sammanfattningen är med andra ord att ingen vet och jag har inte missat något.

Jag vet inte om jag har missat något eller inte, finns det något meddelande/rykte om när iPhone kommer till sverige och vilken/vilka operatör(er) det blir?

Frågade för någon månad sedan en person från Apple som sa "nyår" och han tittade på mig som det var fullständigt självklart. Sedan har jag läst någonstans att det blir 15 februari på Telenordia.

Finns det någon information med substans ??

jem (som hoppas på Telia ... eftersom ingen annan operatör har någon täckning)

Mailsmith + SpamSieve (statistiken sedan 10 november säger 9670 OK meddelanden, 2402 spam, 99.6% korrekt bedömning)

OK, nu hittade jag lite info om detta, det verkar som det är 1.2 updatern som ställer till det.

Har ett litet "festligt" problem: jag använder min Nano uteslutande för ljudböcker, problemet är att min Nano tycker att jag ska höra på dem i "high speed", dvs när jag slår på min Nano efter det att den varit avslagen ett tag och speciellt om jag har den ansluten till högtalare eller i bilen så envisas den med att börja spela boken i "high speed". Jag måste då manuellt gå in och sätta hastigheten till normalt ... och sedan händer det nästa gång jag slår på den igen. Jag har provad att rensa Nanon och låta "OSet" installeras igen men det hjälpte inte.

Jag har försökt att hitta nåt om detta men inte funnit nåt. Jag har inte en aning om varför den envisas med att göra så här, nån som har en ide om vad som händer.

(det händer även med hörlurar men inte lika ofta och jag har inte hittat något mönster för när det händer, böcker är från Audible)

Ursprungligen av kribba:

Själva skalet är från en original freestyle

Var inte orginal freestylen i blått och silver, det där var väl en senare version för stranden

1