Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
richard788

richard788

Medlem
  • Registrerad 2003-10-29
  • Senast aktiv 2012-02-10
  • Antal inlägg 23

Foruminlägg

De senaste inläggen richard788 har skrivit i forumet.

På AppStore står det bara att den redan är installerad. Gissar att detta är straffet för att jag inte kunde låta bli att installera RC4.

Ursprungligen av Esa:

alltså apple in ear är helt ok! de har 2 element och är snygga och den bästa knappsatsen. men basen är fattig.

Ja, sålde mina Apple inEar med stor besvikelse. Andra försöket och deras inEar saknar fortfarande bas.

Tack för tipset, men jag slog till på ett par V-Moda Vibe Duo Chrome på eBay. Min polare är grymt nöjd med sina. Ville egentligen ha ett par vita lurar, Apple freak som jag är, men men... Dags att växa upp. Ljudet är viktigast.

Tyckte även att kvalitétsintrycket, särskilt "tryckknappen" verkade bättre på V-Moda. Och att sladdarna liksom är "tyg-klädda". MM IP 50 verkade lite old-school med sin plastiga lilla tryckknapp.

ESA: Du har inte haft möjlighet att testa V-Moda?

Idag fick jag, efter att ha gått och väntat i veckor, äntligen tag på Apples nya in-Ear lurar till min iPhone 3G! Jag har länge vantrivts med originalhörlurarna som (även om ljudet är hyfsat) ständigt glider ur mina öron. Apples gamla in-Ear lurar var ett skämt – ett flera år långt misslyckande. Detta instämde förmodligen Steve Jobs med för han presenterade de nya lurarna med: "...we really think we got it right this time".

Döm då av min besvikelse när jag på tunnelbanan hem ceremoniellt packade upp förpackningen, och med stora förväntningar stoppade dom i öronen... Och vad hör jag - ett tanigt och dovt ljud, nästan helt fritt från bas. Nästan lika urdåligt som första generationens in-Ear. Oavsett vilken musik jag spelade, och hur jag än ruckade på lurarna, så kvarstår det bittra faktum att Apples nya in-Ear lurar ännu en gång misslyckats med att nå upp i godtagbar klass.

Därför kan jag inte göra annat än att hålla med ovan – fast jag ger bara 3 av 10 i betyg. Riktigt trist – jag som hade så stora förväntningar...

Grymmish, tack!

Helt sjukt, jag kan inte byta ikonen på HuaweiApp. Väljer kringla info men jag kan inte copy-paste ikonen på HuaweiAppen. Skumt...

Toppen, tack!

Jag har en Tre 3G-dongel med tillhörande HuaweiApp och jag lider av att se den generiska appleikonen nere i dockan.

Någon som hittat en snygg ikon? Kanske föreställande den vita dongeln?

Ursprungligen av richard788:

Nån här som faktiskt testat att installera 2.0.2 på icke-telia iPhone?

Orkade inte vänta. Jag installerade och det funkade toppen! Jag har en pwnage (2.0) iPhone "Classic" som tidigare uppdaterats till 2.0.1 innan jag installerade.

Nån här som faktiskt testat att installera 2.0.2 på icke-telia iPhone?

Dock fungerar FM-sändare dåligt i många bilmodeller. Jag har testat i BMW 318 '02, Alfa Romeo GT '05 samt en till bil jag inte minns vilken modell det var. Fungerade knappt om inte alls. Radions inbyggda signalförstärkar-hoppa-till-annan-frekvens-bla-bla trasslar till mottagningen. Ibland kunde det fungera till en början, men sedan blev det sämre. Trots lusläsnig av div. bilstereomanualer...

Ursprungligen av frazze:

Hur sitter den exakt i utblåset? På bilderna så ser man väl bara bältesklipset?

Jag tog två suddiga bilder med min iPhone. Porschens ventiler är ju rätt små, men VentMounten sitter riktigt bra ändå. Gissar att den lär passa bra i de flesta andra bilar. Porsche är ju inte direkt en referensbil.

Ursprungligen av motif:

Som jag länkat innan till ProClip så har dem just detta och lite till finns väl inget de inte har!
T.o.m till en trött gammal Porsche 911

Nja, har surfat en hel del på deras sida tidigare. Tycker deras lösningar är lite epa. Flera fula bitar som ska pysslas ihop. Kändes lite old school.

Idag dök den upp i brevlådan. Den var enkel att montera och jag kan bara säga att den fungerar precis som utannonserat.

Mina ventiler är rätt små (Porsche 911) men den fäste finfint. Dock täcker den mugghållaren, men ja, vad är viktigast - kaffe eller musik? Rätt vinkel blev det också. Jag gissar dock att det finns ventilationer i bilmodeller som inte kommer passa anordningen.

Kan bara rekommendera den. Verkar inte finnas nåt liknande på marknaden. Jag köpte min på eBay. Det var några dollar billigare än att köpa direkt från tillverkaren.

Jag har i snart ett år varit på jakt efter en roterande iPhone hållare som går att fästa i ventilationen. Jag är less på dåliga sugproppar som plötsligt tappar greppet och lämnar fula märken på vindrutan. Eller fasta vertikala hållare som inte kan ge mig tillgång till Cover Flow.

Men nu har jag för första gången hittat en lovande kandidat: DLO VentMount. Jag beställde en på eBay direkt! Ska lägga upp en mer utförlig rapport så snart jag fått hem den.