Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
maraqv

maraqv

Medlem
  • Registrerad 2004-04-01
  • Senast aktiv 2012-10-26
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen maraqv har skrivit i forumet.

Tja

Min förra pod kraschade. Gick och köpte en minipod - och har rensat ur iTunes så att den understiger 4 gig. I samma veva uppdaterade jag itunes till senaste versionen.

När jag skulle installera minipoden - så säger datorn att jag har en nyare version av itunes som inte stödjer programvaran för minipoden....

Ok...jag avinstallerar pod-programmet och Itunes. Och tänker att den programvara som ligger på skivan för minipoden får funka - även om den är gammal. Men det känns som om datorn (PC) inte raderar Itunes fullt ut - eftersom den hittar mina gamla låtar.

Det lättaste vore väl att radera allt skit - och börja om på nytt - kan det vara quicktime som ligger och skaver? Elle ligger min gamla podd och sopökar nånstans?

Martin

Tja,

Min pod pajjade när jag bytte batteri (själv) bara en mapp med utropstecken....
Om jag skulle köpa en Mini - och radera så i Itunes så att den understiger 5 Gig..
Finns det nåt sätt att få den nya podden att tanka ner det Itunes som redan ligger i datorn - verkar så grymt jobbigt att tanka ner alla skivor igen.

Nån som vet hur man gör???

/Martin

Tja,

Jag kör min pod med musichmatch i min laptop. Nu är det som så att podden har större kapacitet än datorn. När jag kopierar en CD så läggs albumet dels i "My Music" och dels i Music-match-registret.

Finns det nån minnesbesparingspoäng med att radera "album-mapparna" i My Music? och alltså bara ha dem i Music Match-biblioteket?

Eller...kan jag radera hela biblioteket och i fortsättningen bara dra över nya låtar till
"My portable device" och på så sätt knuffa över låtarna till podden - utan att dessa belastar datorns minne? Förvisso risky om podden kraschar - men teoretiskt?

/Martin

Tja...

Funderar på om Ipoden tål att fästas på en magnet i bilen?
Mobiltelefonen funkar, ju...men man vill ju inte sabba podden
Fnulade på om det finns risk för att hårddisken kraschar....

Hallå där...

Har haft min iPod i ett drygt år - men blir inte klokare för det. Förhoppningsvis finns det nån barmhärtig människa som kan hjälpa mig att räta ut två frågetecken...

1) Använder musicmatch som följde med iPoden för att lägga in CD's. Men efter 100 album så säger datorn att minnet är fullt. Ok..kass dator, javisst! Grejen är att de ligger i både musicmatch och under "min musik" mappen. Ska det vara så...? Jag trodde att nåt fiffigt program packade musikfilerna så att de liksom inte tar någon plats.

Kan man i så fall använda datorn som ett bibliotek man tömmer...och låta iPoden svälja rubbet och bevara detta vid en ny synkning? Jag använder aldrig datorn som spelare, liksom!

2) När jag inte använt iPoden på ett tag (dagar...veckor). ja då fastnar den på äpplet i dryga 20 sekunder när man startar den - känns som ett symptom på sjukdom - eller så tar det sån tid att ruska liv i iPod-stackarn?

/Martin