Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MarreMan

MarreMan

Medlem
  • Registrerad 2004-04-08
  • Senast aktiv 2005-01-20
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen MarreMan har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av 8fps:

Finns en guide här på forumet. Annars kan du bara skapa en fil som heter show_voltage och lägga in den i iPod control-mappen. Fast alla klagar över att den vanliga mätaren är så inexakt, siffermätaren är ju inte vidare bra den heller. Min har lagt av när den stått på 150 och så. Sen står den ibland på över 500, vilket om man tror att mätaren står för minuter, är en bra bit över 8h. Fast lite mer exakthet kanske den ger..?

Tjena,
jag har en dum fråga...var hittar man den här guiden?

Mvh
MarreMan

Hej,
shuffle har jag hittat och det är det enda jag kör...ska man hitta en speciell låt tar det som sagt sin tid. En funktion jag önskar är att man skulle kunna se vilken filsort man kör (tex mp3, AAC) och vilken bitrate (VBR, 128 etc) låten är rippad i, finns det någon addin för det?

Mvh
Marre

Aha, så den stängs inte av i docken men får ingen ström...ja det låter småbisarrt men rimligt antar jag. Tack för svaren!

Hej,
hela helgen hade jag min dator på och Ipoden i docken med Firewall förbindning. Sedan stänger jag ner datorn utan att ta ut Ipoden innan (kanske ett misstag). Iallafall så när jag ska Ipoden till jobbet idag så är batteriet helt tömt! Töms batteriet om man lämnar den i docken när datorn är avstängd? Detta låter mycket märkligt tycker jag...

Mvh
Marre

1