Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
svartelorden

svartelorden

Medlem
  • Registrerad 2004-04-11
  • Senast aktiv 2019-04-05
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen svartelorden har skrivit i forumet.

1

mac pro köpt sent ”16.
Quad core E5 3,7
64 GB ram
2 Amd firepro d700 6GB

30 000:-

Thunderbolt Display 2500:- ej separat

tack, mikamar och simon templar som bjöd på dagens underhållning. nu behöver jag inte kolla curb your enthusiasm på flera dagar. bums i säng nu busfrön! imorgon måste ni upp och söka jobb igen så mamma kan få sina 900:- för januaris mjölk och bullar!

Ursprungligen av mandarinjohan:

jag räkade klämma min ipod och jag fick en likadan "buckla" i sidan som resulterade i en rejäl skåra... jag tog dock ett plektrum och pillade tillbaka det.... nu är det endast typ 0.25 mm skåra eller nåt sånt... jag blev livrädd när det hände (den var bara 2 månader gammal) men den fungerar finfint igen

Du pillade med ett plektrum?! Det låter bra. Hur gjorde du då? Skåran i min är inte mer än en knapp millimeter. Jag funderar på att öppna den och sätta ihop den igen enligt batteribytarinstruktionen, men det är jävligt läskigt.

För mig är det helt ointressant med en pastellfärgad bictändare som rymmer 4GB när det finns en het liten ask som rymmer halva skivsamlingen.

Jag har fått en exakt likadan buckla, längs ena långsidan. Dessutom hade jag samma dröm som jiggy ngn vecka innan det hände. Verkar dock inte gå att trycka ihop den för hand. Någon som vet ngt innan min pod fylls med snus och gamla bussbiljetter?

1