Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nanster

nanster

Medlem
  • Plats Malmö
  • Registrerad 2004-05-07
  • Senast aktiv 2008-01-23
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen nanster har skrivit i forumet.

1

Det är en trist sida av OS X det där.. Numer har jag inte det problemet längre eftersom jag bara har MacBook:en hemma, men jag blev nyfiken om det fanns några lösningar.

Kolla in den här tråden http://www.macosxhints.com/article.php?story=20061209142948220&query=it%2527ll%2Btime%2Bout på MacOsXHints (en favoritsite!). Där skriver "Styrafome" i http://www.macosxhints.com/comment.php?mode=display&format=threaded&order=ASC&pid=82623 att problemet är löst i hans OS X 10.4.8.

Det låter nästan för bra för att vara sant, men det finns lite andra tips i tråden och kommentarerana som kan vara värda att fundera på.

Gå till http//www.ihavetohave.it och fråga på deras forum - det är många som har frågat om kompabilitet där.

Runt 1700 - 1800 kr. Det enda problemet jag har med den är att spårindikatorn på radion inte följer ipod:en, men det känns om om man kan leva med det

Installerade precis idag en Ice>link. Den kopplar samman ipoden med min audi-stereo så att stereon tror att det är en cd-växlare Så jag kan bara gömma podden i handskfacket och styra den från radions cd-växlarkontroller! Ljudkvaliteten är helt superb.

Tillverkare: http://www.densionusa.com/

Jag köpte min från England från http://www.ihavetohave.it/ . De har kopplingar till massa olika bilstereor.

1