Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sherman

Sherman

Medlem
  • Registrerad 2004-07-03
  • Senast aktiv 2008-01-16
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Sherman har skrivit i forumet.

1

Efter att ha spanat runt på Apples diskussionsforum tycks jag nu ha hittat vad den handlar om. Det verkar som att det är iPod Updater 1-10-2006 som har ställt till det hela.

Se denna tråd: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=372255&tstart=15

Nu blir det ännu en tråd med problemlösning!

De senaste dagarna har min iPod slutat fungera, och varje gång jag försöker starta den syns Apple-loggan, och senare mappen med utropstecknet. Detta ska man kunna lösa genom att följa det som står på Apples supportsida (de fem R:en). Detta har jag jag gjort, utan någon vidare framgång. Problemet är när jag startat iPod Updater och kopplat in iPoden kommer det aldrig upp något meddelande att iPod är inkopplad (Uppdatera-knappen och Återställningsknappen förblir bleka och oklickbara). Till råga på allt segar datorn till, och man kan inte klicka på startmenyn. Har även testat på en annan datorn, med samma resultat.

Jag har även försökt nollställa iPoden och sedan hållt in Previous/Rewind- och Next/Fast-forward-knapparna, men det enda som händer är att mappen med utropstecknet kommer upp.

Någon som har ett förslag vad jag kan göra, eller är att kontakta Apple enda utvägen?

dahlborg - Tack för svaret!

Känns bra att man inte är den enda som drabbats av detta!

Nu i veckan använde jag min iPod samtidigt som jag lagade mat. Eftersom jag använde vitlök i matlagningen, så visade det sig att det inte var alltför lyckat: självfallet lyckades jag kleta ned min iPod med en massa vitlöksdoft. Nog för att vitlök är gott, men jag vill helst inte ha dess lukt på min iPod...

Har någon erfarenhet av liknande missöden, och hur gör man/vad använder man för att få bort denna lukt?

Jag bestämde mig för att köpa en 40 GBs i-Pod för någon månad sedan, men har inte slagit till än pga osäkerhet med försäkring. Egentligen skulle jag kunna ringa mitt försäkringsbolag och höra med dem, men eftersom jag är så slö så tänkte jag först fråga här om någon vet vad som gäller. Mina frågor är då ungefär:

* Täcker en "vanlig" försäkring stöld eller pajad i-Pod?
* Om inte, måste man teckna tilläggsförsäkring?
* Hur mycket kan självrisken tänkas ligga på?

Jag vet att detta säkerligen skiljer sig mellan bolag, men ungefärliga svar är bra det också!

Tack på förhand.

1