Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ziiied

Ziiied

Medlem
  • Sysselsättning Heter Ziad
  • Registrerad 2004-07-17
  • Senast aktiv 2006-04-10
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen Ziiied har skrivit i forumet.

Jag köpte Ipod Nano 4gb svart med svarta shure E2c hörlurar, så köp svart det är mycket finare

Hej har precis köpt en Powerbok g4 och så undrar ja hur man gör så man kan visa sina dolda filer som tex finns i sin Ipod?

Villka ska ja köpa Koss The Plug eller Philips HE580 villken har bäst bass och ljud?

Min Ipod 3g hänger sig hela tiden va e problemet? kan knappt stänga av den för det går så jävligt trögt o låtarna spelas inte upp?

Hej jag undrar vart man kan hämta updateringar till Ipod 3g?

Hej ja har precis formaterar om min dator o så har ja instalerat Itunes kommer mina låtar försvinna nu om ja connectar min ipod till datorn asså om ja trycker på update knappen?

Kan man Överföra Låtar från Ipoden till Pc:n, och hur gör man det?

Asså när ja typ överför en ny låt så updaterar den alla mina gamla låtar också som ja redan har i min ipod o inte bara den ja precis har överfört..? asså vem pallar vänta på att man ska updatera alla låtar varje gång man lägger en ny låt? kan någon inte hjälpa mig

Hej ja har problem me min Ipod gen 3...När ja updtaderar mina låtar så updaterar den alla mina låtar som ja har o inte dem nya som ja har fört över vaffö blir det så ? hade inte de problemet förut kan någon hjälpa mig? pallar inte vänta på att lägga alla mina låtar varje gång ja lägger nya .

Det är snyggast utan något skydd alls men skyddar inte lika bra men ja skiter i det hehe

va e nummret så man kan kontakta dem?

Efter att ja gått in i http://www.info.apple.com/sesv/index.html vart ska ja då ?? helt borta hehe kan någon ge mig den direkta länken??

Hej mina Original hörlurar sprängdes efter typ 2 dagar o nu har ja lyssnat på dåligt ljud i 2 veckor va ska ja göra ? kan man få nya av Apple? vad ska ja göra?

Hej jag undrar om det är okej att ladda batteriet även om den inte är helt slut? eller måste man ladda den när den är helt slut? så säger dem att man ska göra me mobiltelefoner,att man laddar den när batteriet är helt dött så håller sig den längre.?

JA köpte min för typ 4 dagar sen har bara haft problem med den sen dess men ska testa o formatera den. tack för all hjälp ps. det är en 40 gb och har bara andvänt 8 gb hehe