Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sophisto

Sophisto

Medlem
  • Sysselsättning Bor i England just nu, läser medicin...
  • Registrerad 2004-08-18
  • Senast aktiv 2005-02-05
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen Sophisto har skrivit i forumet.

Jo ja desta detta o min hade det inte ialla fall. Det är väl koncentrerat till vissa ipods från vissa tillverkningsställen om ja inte minns fel.

NP. Fick ju själv panikångest när min splitten nya 4200SEK ipod inte funkade så man vet ju hur det känns...

Använder du Firewire + PC och kör med den gamal firmwaret (3.0) kan det strula med vissa kort (t.ex VIA chippen). Ja ladda hem senaste uppdateringen (3.0.1) och då funka allt perfekt.

Ja kan bara säga att ja handla en kamera från USA på ebay för £160 då ja bodde i England o fick betala tull på en £35 fast sändaren hade märkt paketet med "gift". På posten där sa de att de kollar 1/3 av alla elektronikpaket. Men detta var ju England men ja kan tänkta mig att något liknande gäller sverige. De verkar också ha listor på priser på produkter eftersom de hittat priset på min kamera där så även om man skriver $15 på paketet hjälper det nog inte så mkt.

Hej! Vet ej om du har samma problem ja hade. För mig försvann också all musik en gång + att ja fick det där utropstecknet vid ipod-hårddisken osv. Felet för mig var tydligen FW kortet så ja updatera med 3.0.1 updateringen och sedan dess har allt funkat fin fint. Nu vet ja ju visserligen inte om du använder FW, men om du gör det så kanske det funkar med detta...