Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
FiaLisa

FiaLisa

Medlem
  • Registrerad 2004-08-20
  • Senast aktiv 2007-02-07
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen FiaLisa har skrivit i forumet.

1

Jag har en iBook på väg nu, och ska med den gå över från pc till mac. Frågan är om jag i övergången tvunget måste förlora alla ratings och spelningar, eftersom de inte ligger i id3-taggen. Det vore extremt jobbigt eftersom alla mina smarta listor precis börjat få koll på vad jag tycker om för musik

Alltså, finns det något program till mac som klarar att importera mitt ipodbibliotek till iTunes där, eller kanske någon annan lösning?

5g?

Nja, det skulle inte trycka upp priset mer än till den förra nivån, alltså 5200 för toppmodellen. Men ett tillbehör vore heller inte fel, eftersom jag skulle slippa byta ut min 4g då.

5g?

Ärligt talat, det enda jag förväntar mig är det jag hade hoppats skulle finnas i 4g. Inbyggt Wlan, så iTunes hittar andras iPods precis som den hittar andra iTunesanvändare på nätverket, och kompatibilitet med airport express.

Ursprungligen av EricBradley:

m4b står det!
mmm konstigt...

Synkningen uppdaterar inte filen på din ipod eftersom itunes inte registrerar någon förändring (kollar inte efter ny filändelse). Ta bort filen ur iTunes, synka, lägg till filen, synka igen.

1