Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Botani

Botani

Medlem
  • Registrerad 2004-08-29
  • Senast aktiv 2008-09-29
  • Antal inlägg 44

Foruminlägg

De senaste inläggen Botani har skrivit i forumet.

Jag testade precis med DisplayconfigX och fick ner alla upplösningar som går att ha, men när jag valde dem så blev skärmen på TVn svart.

Hej!
Jag har precis kopplat min iMac till en TV som klarar av 1080p utan problem, men när jag kopplar den så blir bilden helt suddig på både TV och iMac, jag kan inte ändra till normal upplösning på iMacen och få den skarp.

Jag borde kunna välja högre upplösningar till min tv, right? Någon som vet vad som är fel? Skulle vara mycket tacksamt, jag har googlat men inte fått något svar.

Provade det men det funkade inte, samma sak hände, jag försökte även att installera Tiger och testa därifrån men det funkade inte heller.

Någon som vet om jag kan gå in och ändra i själva firmware eller nåt?

Hmm, tack för svaret. Jag ska nog prova det. Det är ju lite konstigt att jag kunde installerade och bootade Windows för bara några timmar sen och nu är det helt omöjligt. =/

Jag har nu köpt en extern dvd, när jag kopplade i den för första gången kunde jag installera Windows felfritt via Boot Camp, men nu när jag måste installera om det (råkade partitionera disken fel) så går det absolut inte. Skärmen blir bara svart med en liten "_" som blinkar i vänstra hörnet.

Någon som vet vad felet är?

Tack på förhand // Botani

Apple ville ha 2500kr för en ny intern drive. Men jag kom att tänka på en grej, är inte de interna dvderna exakt likadana som en bärbar intern drive? Om detta är sant kan jag köpa en för mindre än 600kr och spara en hel del.

Tack på förhand! // Botani

Är det inte rätt svårt att öppna, flytta på skärmen och byta DVD?

Hej!
Jag har en iMac intel från tidig 2006. Min DVD-läsare är nu helt defekt (datorn hittar inte ens den) och undrar om jag kan köra från extern DVD istället.
Min fråga är nu: ifall jag köper en extern dvd, går det då att bränna i Mac? Går det att boota från den så att jag kan installera OSX och i så fall, går det att installera windows också?

Skulle vara jätte schysst om jag får svar på detta. Tack på förhand! // Botani

jag släppte den från 10-15 centimeters höjd då funkade den

när jag kopplar den till datorn så står det samma sak.....inget händer. Försökt reseta den men funkar ändå inte

EDIT: Löste sig, tappade den från ca 10 cm höjd

Batteriet är slut imin ipod så jag tänkte ladda den.... jag får upp en ledsen gubbe sen startar den om sig hela tiden ;/ hårddisken låter också. Garanti gick ut i november, vad ska jag göra?

Själva skalet är också sönder så jag kom på att ta ut hårddisken och koppla kabeln till en usb kabrl om det går.... nån som vet ? asså hdd kabeln till en usb kabel.

Hejsan!

Jag har en ipod mini som inte fungerar längre, jag tror att det är scroll hjulet.
Frågan är vad kan jag göra med hårddisken? har tänkt göra det som en usb minne men är det någon har har en guide på hur man kan göra den m.m?

// S.Botani Tack!

När jag ska spåra min ipod står det :

This service is currently unavible, please try again later

har alla det problemet eller är det bara jag ? isf vad kan jag göra åt det ?

jag har en ipod mini och jag har valt firmware 3.2.4 sen load sen trycker man på pilarna till vilken bild man vill byta och när jag väljer på load bitmap och väljer bild så syns inte hela bilden :S vad är det för fel?