Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Parkalash

Parkalash

Medlem
  • Registrerad 2004-08-30
  • Senast aktiv 2011-05-05
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen Parkalash har skrivit i forumet.

1

Jag kör med Koss The Plug till min ipod och ibland mina Koss Portapro beronende på omgivningen =D Portapro är då alla fall dom båsta lurara ja har haft.. Har dock inte heller haft så många andra lurar att kunna jämnföra med..

Får väll leva med dedå.. men jag har då inte märkt det fören nån vecka sen trots att ja skaffa min ipod i april..

De kan ha varit förra veckan som ja märkte det. När jag var ute och gick och vikla så ljus kom på display'n så såg de ut som en regnbåge typ tänkte inte så mycke på dedå trodde att de kanske hade med ljuset ute att göra. Men sen när ja kolla närmare inomhus och vid andra tillfällen så är det kvar läskigt... Det är som om att de sitter under dispalyn på nått sätt fast liksom.. Tror att de kanske kan ha att göra med kylan fast vet inte riktiti är väll en max 11- här hittills.. Har ipoden'en i jenasfickan... Någon annan som har märkt av denna typ av problem ytterst obehagligt tycker ja fast den fnukar ju som den ska men ändå

Är det någon har som har betsällt iCleaner produkter från http://www.ipodcleaner.com och kan säga nått om hur bra dom är... Funderar på att beställa iCleaner Ultra Pro Kit men är lite osäker..

Bästa låtarna skulle för nävarande vara

Fatboy Slim - Dont Let The Man
Fatboy Slim - Slash Dot Slash
Nightwish - Nemo
Underworld Born Slippy

Finns ju hur mycke som helst typ å alla daft punk låtar iprincip

Vart har ni köpt era pro eartip? nätet eller nån irl butik..

Hm är dte öfr nån annan än mig som själva lpuggarna man sätte in i öronen har gått sönder typ förmulntat/ blivit sprickor i.. dom är ju skit kassa själv propparna..

Okej ja trodde typ att man måsta skcika in dom lurar man har som gick sönder å sen skcikar dom ett par nya...

Yjo ny här på forumet.. Är det bara att ringa till dom och säga (ja mina lurar pajade kan ni skciak nya till mig?)Fför ja har nämligen inte kvar mina ipod lurar då dom barar blev helt kaputt kör nu med Koss The plug lurar..

1