Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
exclamation

exclamation

Medlem
  • Registrerad 2004-09-01
  • Senast aktiv 2012-03-04
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen exclamation har skrivit i forumet.

1

Hehe, askön idé. Men det är kanske inte en jättestor bedrift att vara ligga före microsoft, eller? Många av de funktioner som de gick igenom på filmerna har jag använt länge på min windows och/eller linux-dator ganska länge, längre än os x har funnits.

Jag tycker inte att det är en stöld heller, men om man hårddrar det som ni säger om plagiat och rip-offs så mycket, så blir det ju det.

daniel_hejhopp & Se[BBB]e: Hur kan macanvändare tycka att Vista är en ripoff från mac? Skulle flikfunktionerna i nästa internet explorer vara stöld från Firefox. Flikar har funnits i Opera så länge jag använt det (i över 3 år). Designen är inte särskilt lik mac, designen och upplägget med intelligenta paneler känns snarare som KDE-plagiat.

Hela OS X är i så fall en stöld eftersom OS X bygger på kod från Free-BSD.

ztaafen: Ingen windowsversion sedan windows 2000 bygger på DOS.

Hade inte jag haft Linux så hade jag gärna bytt ifrån Windows till Mac OS efter att ha sett hur bra min iPod fungerar. Men jag har faktiskt funderat på att köpa en powerbook (för att de är så snygga) och sedan köra Linux på den. Hade jag inte haft en iPod så skulle jag inte ens fundera på det.

Jag håller helt med dig, Alphonze. Många Mac-användare har fått för sig att PC och Windows är samma sak. Det är det inte precis som Mac och Mac OS är samma sak. Linux kan både köras på PC och Mac men fungerar ändå inget vidare med iPod. iTunes är visserligen ett bra program, men jag vill gärna ha ett alternativ för Linux eller något annat Unix (Mac Os X är väl i grunden Free-BSD, så det borde väl inte vara så svårt att ordna, eller?). Det var lite surt att behöva lägga in ett extra OS i datorn bara för att man köpte en iPod.

Belkin voice recorder är i princip värdelös om du ska spela in något. En fördel är ju förstås att den kan användas som en minihögtalare, men volymen är mycket begränsad.

Säger ni alltså att 3g kan visa å, ä och ö men inte 4g?

1