Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jeppe_h

jeppe_h

Medlem
  • Registrerad 2004-09-08
  • Senast aktiv 2009-12-20
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen jeppe_h har skrivit i forumet.

Tja. ska till staterna på påsklovet och hade tänkt köpa en del tillbehör till min ipod 20 gb. Nån som har nått tips på roliga tillbehör ?

När jag konverterar låtar kommer det upp en ruta där det står " Ett fel uppstod när filen "låten" konverterades. Ett okänt fel uppstod [0x77686174]". Någon som vet vad felet är?

När jag ansluter min ipod med fire wire laddas den bara. Den hittas inte i iTunes och hittas inte på annat sätt heller. Ska det vara så här eller vet någon vad felet kan vara?

Blev nyligen ägare till en Ipod 20GB .. Tycker det är jobbigt att belysningen inte drar igång när man rör någon knapp utan att man måste in i huvudmenyn o klicka på belysning. Någon som vet hur man gör så att belysningen startar bara man rör hjulet/klickar på nån knapp?

Ogg

Hej.
Har precis köpt en Ipod 20Gb. Har några låtar i OGG format som jag vill kunna lyssna på i ipoden. Någon som vet hur man gör för att spela ogg filer i ipoden (om det går) eller hur man gör om de till mp3?

Ska snart köpa min första Ipod. Frågan är bara om det blir en vanlig Ipod eller en Ipod mini.
Någon som vet skillnaderna (förutom design, storlek, utrymme), eller någon som vet andra för och nackdelar, (eller bara har något annat att säga som kan ändra mitt val )

Hittade den här mini ipoden på blocket http://www.blocket.se/view/3566715.htm?caller=shl_s&l=0&c=1&city=0 ..är det något man vågar lita på, det där med garantin och så..