Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Archibold

Archibold

Medlem
  • Registrerad 2004-09-15
  • Senast aktiv 2005-01-02
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen Archibold har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av CEB:

Har du ett Lajofodral? Jag är sugen på ett Ipod fodral som täcker hjulet, Exoflp, men vet inte om Lajos är tight, alltså om passformen är bra. Sedan undrar man ju över deras fäste på baksidan som verkar stå ut en del. Om du har ett, eller om ngn annan har ett, vad tycker ni?

Testa Podsleevz från Radtech. Det är supertunnt och täcker hjulet. Hjulet fungerar fortfarande bra genom det tunna tyget,

Jag har ett till min 4G, och använde det den första veckan. Nu ligger fodralet och samlar damm. Kan tänka mig att använda det när jag packar iPoden i en väska med andra saker.

Ärligt talat, varför denna noja över repor? En iPod är hur läcker som helst, även med några smårepor som bara ägaren kan ana. Den är underbar att hålla och glider ned hur enkelt som helst i innerfickan.

Köp gärna ett fodral, men jag tror att du kommer att uppskatta din iPod mer om du använder den som den är designad. Utan fodral och med ett läckert yttre.

Ursprungligen av Kellogs:

VA??

JAg testade precis DN:s sida funkar fin fint!

Apple borde lätt implementera detta i iTunes

Ja, men det borde väl passa bättre i Safari? Om jag inte misstar mig så kommer nästa version av OSX (Tiger) att ha stöd för att slänga upp RSS-feeds på skrivbordet.

Ursprungligen av P.K.:

Jag vågar nästan påstå att min har klarat sig ca ett halvår utan repor? Låter det omöjligt? Nepp!

Jag upptäckte samma grej med displayen. Det visade sig vara rent produktionstekniskt. Det blir så när man gjuter i plast helt enkelt. Nu ser jag det inte längre...

Och när det gäller repor. Skaffa en Podsleevz från Radtech. Tunn och trevlig, navigationen är fortfarande lika känslig även när man har den på. Och dessutom är den billig. $24, inklusive frakt från USA.

Ursprungligen av DrRotmos:

Seriöst, byter ju definitivt inte ut pärlan för en sån här skitsak.

På iPodLounge finns det en hel drös meddelanden om just detta. Det verkar vara mycket vanligt, och helt enkelt normalt med tanke på tillverkningsprocessen av iPods.

I själva verket tror jag att min iPod har MINDRE problem än många andra. Den uppladdade bilden visade ganska bra vad det handlar om. Fast i mitt fall är det bara en 1-2mm rand. Och den syns som sagt bara under speciella ljusförhållanden och vinklar.

Byta in för det? Och riskera att få en annan med andra defekter? No way. I'll stick to this baby.

Nu kör jag dessutom med Podsleevz på min och då gör ju plasten framför displayen att det ser risigt ut ändå...

Ursprungligen av DrRotmos:

Inte jag heller

Jag har luskat runt lite, och det här verkar vara problemet: iPodlounge FAQ

Det verkar stämma ganska bra, eftersom jag också har uppfattningen att det sitter i själva plasten. Dessutom så är det vid ett visst ljus och vid en viss vinkel. Eftersom jag nästan måste anstränga mig för att se det, så struntar jag nog i det. En del verkar ha större problem.

Ursprungligen av tajroo:

jag har också det! inget jag bryr mig så mycket om men ändå..

Ahhh, härligt... Nu kan jag slappna av.

Ni vet hur det är. Man har köpt en ny leksak som man längtat efter. Den är perfekt.

Och så upptäcker man ett litet, litet skönhetsfel. Men blir helt besatt. Ska man felanmäla? Är det normalt att det ser ut på det viset? Är man överdrivet petig?

Vad vet jag, men jag har precis fått min 20GB iPod 4G. Den är underbar. Men jag upptäckte en skum sak med skärmen.

Om jag kikar på displayen från sidan med väldigt liten vinkel, så liten att man inte riktigt kan läsa texten. Då ser jag en "rand" över skärmen. Den är placerad precis i mitten av skärmen och går från nederkanten till överkanten.

Det är inte själva LCD-displayen, utan snarare i den transparenta plasten. Det är som mest tydligt om jag tittar från nederkant eller överkant. (Om ni fattar.) Och precis som med de riktigt små, men irriterande bucklorna på bilen, så ska man ha motljus när man kollar.

Är jag ensam om detta? Eftersom "randen" är så perfekt centrerad så misstänker jag att det är en generell misfeature, snarare än ett regelrätt fel. Men är det ett fel, och jag har rätt att få det åtgärdat, så vill jag självklart det.

Ursprungligen av JEENYUS:

JA!! nu har jag fått den, laddar den nu, står så sött i dockan.. kan säga en sak: JAG ÄR KÄR

Jag fick också min iPod idag. En 20GB med gravyr. Beställd 6 september. Beräknat leveransdatum 15 sept.. Gissa om jag blev glad när jag fick meddelande om att den skeppats redan 9 september.

Efter det har jag i det närmaste varit beroende av att kolla shippingstatus i Apple Store och via Appletrack. Det visade sig att grejorna stannade ganska länge i Shanghai. Sedan ett par dagar har det varit Luxemburg.

Idag på jobbet blev jag lite besviken när det rapporterades att den fortfarande var i Luxemburg. Döm om min förvåning när min fru ringer och säger att jag har fått paket. Min iPod.

Kikade på leveransstatus igen. Fortfarande Luxemburg, både hos Apple och hos Kuhne&Nagel. Märkligt.
Någon TNT-tracking har jag aldrig lyckats få fram.

Så alla ni som sitter och kollar leveransstatus: Tappa inte sugen. Ibland kommer tomten tidigt!

1