Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Quiksiver

Quiksiver

Medlem
  • Registrerad 2004-09-25
  • Senast aktiv 2005-10-31
  • Antal inlägg 63

Foruminlägg

De senaste inläggen Quiksiver har skrivit i forumet.

Ursprungligen av ridax:

Min nano länkad till B&O, styrs via Beo-fjärren (http://www.geocities.com/beopc/ipod.htm)

inte så dålig uppsättning

Ursprungligen av Sahlberg:

kolla på www.decalgirl.com där finns det "plastskal" man sätter över.. läste i ett annat forum här på ipod.se att dom faktiskt va nått att ha snygga e dom också.. verkar inte alls vara överdrivet stora heller så att man kan har dom i "lillfickan" utan att den blir repad.. (ipoden alltså, inte fickan) dom är gjorda i nån sorts vinyl så dom håller också..

men jag fattar inte är det "klistra på", "fodral" eller vad?

Ursprungligen av Svarte Petter:

Nice. Såg presentationen för några dagar sedan och blev otroligt kär i nanon. Steve Jobs är otroligt skicklig på att presentera saker.

Så jävla skönt sett, " Have you wonder what this pocket's for"?

Ursprungligen av Jakob:

Att byta själv e nog svårare än det låter. Det finns inget stålle på ipoden som det går att öppna den på.

jo det finns det visst, det finns en guied hur man gör, det är inte alls svårt.

Stockholm Arlanda - Madrid Barajas

Ursprungligen av minipod:

60 sekunder, sen är mina lursladdar stenhårda.
är dom iofs ändå jämt.

efter ca 10sek när jag går till skolan så är sladarna som okokt pasta som nån sa ovan, skit irriterande.

Ursprungligen av didier:

You mean like this one?

aa, exakt

Ursprungligen av David Molarin:

Lite klumpig lösning. Varför inte göra ett clip som man sätter direkt på USB-anslutningen? Då slipper man de fula hållarna...

finns redan... sök lite på google så hittar du

den här tråden får INTE gå under alla kan väll säga hur deras nya prilar luktade

Ursprungligen av Sawert:

Jag har hört att iPod'en ska vara väldigt dålig på att ta emot stötar. En kompis till mig som har en 4G tappade den en gång i marken från fickhöjd på byxorna och efter det så har den bråkat som bara den. Det har blivit lite hackigt ibland och scrollhjulet buggar ibland. Jag var därför skitskraj för att tappa min egen iPod och har vårdat den som ett litet barn. Idag sprack dock hela bubblan på att ta hand om den.

Jag var påväg till skolan och cyklade som vanligt. Jag hade slut på batteri och hade stoppat iPod'en i en påse, hörlurarna fortfarande ipluggade. Givetvis händer det som inte fick hända. Det gick hål i påsen och min iPod ramlade ut och slog ner i den kalla asfalten. Som grädde på moset så lossnade inte hörlurarna utan slet med sig iPod'en studsandes och skrapandes längst den hårda marken tills jag uppfattade vad som hänt och tvärnitade mitt i en bilväg. Jag tog upp den och kollade på den med dunkande hjärta. Jag konstaterade att den fått grova repor på framsidan och att ena underkanten var stött och repig. Eftersom jag inte hade något batteri kvar alls så kunde jag inte testa den utan fick med oro cykla till skolan för att plugga i min laddare. Jag blötte ett finger och började gnugga på reporna på framsidan då jag till min stora glädje insåg att 98% av det jag trodde var repor bara var smutts. Även det i hörnet var skräp och gick nästan bort helt.

Nu hadde jag fått den fräsch igen och de grova repor jag trodde jag fått syntes knappt. Nu var det bara slutfinishen kvar. Skulle den funka? Med hög puls stoppade jag in laddaren i iPod'en och direkt kommer det fina äpplet fram. Jag startade min iPod och tryckte på play. Till min enorma glädje strömmade den ljuvliga musiken ut och i slutänden var min iPod nästintill orörd. Inga stora repor, inga buggar, fungerande scrollhjul och precis lika fint ljud som vanligt i mina HD497-lurar från Sennheiser.

Trodde inte att min iPod mini skulle klara detta med tanke på de skräckhistorier jag hört, men mini'n öveträffade mig och skapade en glädje jag inte känt på länge.

Jag var hemma och lagade lite mat, då hade jag min mini i handen och då ringer klockan för pastan (jag är i vardags rummet) jag springer in i köket med svingande armar och då, flyger ipoden ur min hand och ner på golvet med en ganska bra fart. Men det ända som hände var en liten "bula" i hörnet vid hold knappen.

Koss The Plug men du byter ut dem svarta "pluggarna" mot ett par vet inte vad dem heter, andra som man kan köpa på ätet för ca 70kr... goolge lite så hittar du nog det jag menar

om du kollar på bilder av bägge så ser du att det finns en till grej förutom phone kontakten. det finns annars fm sändare utan sånt som bara använder 3,5 phone kontakten

nej

satt i en soffa i min skola och efter ca 20 sekunder så var det en grön, en blå, en rosa, och en silver mini framme varav två har jag lyckas få över :rolleyes:

hur utalar du iPod?