Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
champagne-x

champagne-x

Medlem
  • Registrerad 2004-09-27
  • Senast aktiv 2005-05-09
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen champagne-x har skrivit i forumet.

1

Min ipod mini har fungerat finfin. Men en dag så fungerar inte meny knappen. Man kan alså inte backar i menyn. När man skrollar över "menu" så klickar den och ljudet öker (eller minskar) men man kan inte backa. Och man kan inte stänga av podden med play/pause knappen, dvs hålla den intryckt. Jag kan pausa och playa spelaren. men inte stänga av den. Det leder till att jag inte kan "boota" spelaren.

Smått desperat

Hej
Ha ett litet problem med min mini (som jag annars älska nästan lika mycket som min vänstra njure). När jag ska ta bort en spellista så försvinner bara låtarna men själva listan finns kvar (jag tar bort de i itunes genom att markerar låtarna och deleta) Kan någon berätta för mig hur man ta bort hela listan.

Ha precis fått min mini. Är hur glad som helst, allt funkade perfect. Laddat låtar osv, problemet dyker upp, när jag ska koppla den mot mitt jobb dator. det dyker upp en ruta som säger att låtarna i itunes biblioteket inte överensstämmer, om jag vill uppdatera den, klicka jag nej, kommer jag inte åt min ipod, klicka jag ja försvinner allt från podden, desutom får ajg återställa den (sticka i kontaken i vägg utaget igen). Vet någon om det är nån inställning som måste justeras

1