Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mstar

mstar

Medlem
  • Registrerad 2004-10-06
  • Senast aktiv 2005-10-18
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen mstar har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • 2004-12-31 22:38
Ursprungligen av manasse:

Ok, såhär ligger det till. Jag råkade av en slump hitta de här otroligt coola hörlurarna, och blev genast sugen på att lnska mig dem i julklapp.

Så frågan lyder, är det någon sam har testat de här hörlurarna? Och isåfall hur bra är de? (förhållande mot prisklassen såklart)

De är hur som helst otrooligt snygga!

Läs här:
http://www.epinions.com/elec-Accessories-All-MacAlly_Peripherals_PODPRO_PROF_NOISE_CANCELLING_HEADSET_FOR_IPOD/display_~reviews

Alternativ är Sennheiser PXC250 för 1.198 kr på HiFi-klubben. Eller om du måste ha vita...satsa på Bose motsvarande, men då handlar det om mycker mer pengar...ca 2.800 kr.

  • Medlem
  • 2004-12-31 13:10
Ursprungligen av Alphonze:

Var inne i en hifi-butik (Euronics vid Skanstorget) i Göteborg häromveckan och provlyssnade en Sony-hörlur vid namn MDR-NC20. Jag tyckte väl att de lät rätt bra samt att de faktiskt dämpade bullret (vid den trafikerade väg som ligger precis utanför butiken).
Priset var lite väl högt tyckte jag; ca 2500:- om jag minns rätt.

T.ex. har nätbutiken Voxon (Sonic Inside?) samma lur för 1485:-

http://www.sonicinside.com/?7351974

Som sagt, nu är jag intresserad av era åsikter om denna lur samt gärna om någon på ipod.se skulle kunna tänka sig att göra ett litet test av denna lur. Och gärna jämföra med andra bullerdämpande lurar.

Intressant vore det.

mvh/A

Jag har i veckan köpt Sennheisers PX250 med bullerdämpning. Just nu 1.198 kr på HiFi-klubben mot normalpris 1.498 kr. Fått mycket goda recensioner om man söker på nätet. Jag har inte hunnit testa dem så mycket ännu, men kan konstatera att ljudet är mycket bra. Återstår att testa bullerdämpningen på täg och buss, vilket var anledningen till köpet.

  • Medlem
  • 2004-12-26 11:30

Ett band som inte nämnts är Dream Theater. Spänner från hårdaste hårda till mjukaste mjuka. Rak rock ibland och så komplicerat ibland. Krävande musik, men så häftigt! Dom har allt.

  • Medlem
  • 2004-12-25 13:29

Någon som har erfarenhet av att ha köpt och laddat ner musik från nätet till Mac? Lär finnas några sidor som säljer musik som går att köra på Macen och några som t o m har AAC. Tips mottages tacksamt.

  • Medlem
  • 2004-12-24 13:51
Ursprungligen av Jebb:

Tja!
Har fått bidrag till att köpa en mp3-spelare i (tidig) julklapp. Jag har bestämt mig för att köpa en iPod men jag vet inte om jag ska köpa en iPod mini eller en iPod 20gb. Jag ska mest avnända den när jag cyklar till skolan. Men jag vill även kunna ha den när jag åker snowboard och då kan det vara bra med en som är lite stryktåligare. Vilken av dom tål mest stryk? Minin eller vanliga. Jag vet att ingen av dom direkt håller för att kasta i väggen men att veta vilken som tål mer kan vara bra.
Sen batteritiden. Har hört att det är realistiskt att få ut 8 timmar ur minin och 12 timmar ur storebrodern 20gb. Har jag rätt eller är jag wayof? Påverkas batterierna väldigt mycket av kyla? Vad finns det för skyddstillbehör att köpa till dem för att göra dem mer stryktåliga (om det finns).

Väldigt tacksam för svar.

Förövrigt så är jag helt ny på ipod.se så jag tänkte bara säga hej ^^. Johannes heter jag. 18 år gammal och är i desperat behov av en mp3 spelare då min gamla Jens of sweden pajade för några månader sen :).

Jag tycker du ska skaffa en mini. 4gb räcker långt. Själv har jag en Ipod 20gb och nyligen kompletterat med en 512 mb iAudio för att kunna ha i samband med "rörliga aktiviteter".

/mstar

1