Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
fredrik.guitman
  • Registrerad 2004-10-09
  • Senast aktiv 2004-10-10
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen fredrik.guitman har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Raptor:

Har själv köpt från idealsound. Han är en extremt bra säljare med många köpare bakom sig. Köpte ett par Etymotic ER-4P från honom.

Raptor

Roligt att dela den erfarenheten! Verkligen snabb leverans, bra pris, svar på frågor. Vad med kan man begära av en försäljare? Är du nöjd med dina Ety? jag valde Shure för de verkade tåligare än ety. Omdömena om lurarna är snarlika. Jag gick mest på en artikel i Businessweek när jag valde. De rekommenderads just dessa två. Shure e5 och Ety ER 4P.

Ursprungligen av virreslirre:

Jag tycker hela "pris diskussionen" är urlöjlig. vadå inte kunna ge 5/5 när dem kostar så mycket.
heres a newsflash people!!! :: riktigt bra lurar kostar riktigt mycket. det är helt logiskt och barnsligt enkelt.
tänk om han hade testat ett par biltema lurar. aha, dem var väldigt billiga och ljudet kanske var ok. ska dem få 4/5 då?
i min bok så är det bara top-of-the-line grejer som får 5/5...

Min poång är att 365 USD inte är dyrt med tanke på att det är ett portabelt hifi ljud som skulle kosta mycket mer om det gällde en sterra med samma ljud.

Ursprungligen av Raptor:

Hur många dollar gick dom på ?

Raptor

De gick loss på 365 USD. Jag mejlade killen på idealsound, ebay, en prisförfrågan. han var mycket trevlig och packade den diskret och benämde den som gåva för att undvika tullavgift. Kursen var då 7.28sek/USD om jag inte minns fel.

Ha med ett packe våtservetter, helst sådana med alcohol i. Bra för att torka av propparna med för att undvika överföring av virus och infektioner. Man har ju trots allt propparna inuti öronen.

Ursprungligen av macgunde:

Tycker att priset på dessa lurar är alldeles för högt för mig, men funderar på e2c eller vad de nu heter... Måste dock hitta ett ställe här i Brighton som har dem :/ Funderar även på en ny iPod... kanske mini...

Tack för alla bra test på lurar, uppskattas väldigt mycket av mig

Jag köpte mina från Idealsound på e-bay. 2750 SEK ink UPS flygfarakt ( 3dagar ). Mina E5c är ständigt med mig, när jag reser, pendlar eller softar hemma. Vad kostar en stereo med samma kvalitet på ljudet kan man ju lämpligen gämföra med. Speciellt för dig som kanske inte ens har möjligheten att njuta av en riktig stereo. Kanske reser i jobbet och ställer krav på mobilitet för din Hifi. E5c är ipodens parhäst!

1