Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
lord_h

lord_h

Medlem
  • Registrerad 2004-10-11
  • Senast aktiv 2005-06-28
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen lord_h har skrivit i forumet.

1

Enkäten är besvarad.

Håller dock med om att enkäten lämnar del övrigt att önska...

[QUOTE="Mats Björnström"]Jag har förtydligat rubriken på denna tråd. Tänk på att det är viktigt att använda rubriker som beskriver ditt inlägg på ett bra sätt, då det tillkommer flera hundra inlägg varje dag på iPod.se.

Mats

[/QUOTE

Jag ber om ursäkt för den inkorrekta rubriken. Självfallet ska en rubrik klart och tydligt ge läsaren information om diskussionens innehåll.

Med hopp om att även i framtiden få tillhöra skaran av medlemmar på det trevliga forumet Ipod.se
/Magnus

Ursprungligen av DrRotmos:

Du inser att hela iPodens firmware ligger på 16 MB (om inte mindre)? Du vill alltså ta några kilobyte ifrån dessa och lägga till dessa till de 20GB du redan har? Du funderade inte på 40GB-modellen istället?

Hm... Om hela Ipods firmvare (antar att du menar förprogramerade funktioner) ligger på 16
MB så undrar jag varför min Pod "bara" hade runt 19GB i "användbart" minne då jag fick den. Blev förvånad eftersom jag tolkat info. från apple.se som att Ipod 20GB ska innehålla 20 GB användbart minne.

Rätta mig om jag har fel...

Hej!

Jag fick min Ipod 4G 20GB för ca en vecka sedan och är väldigt nöjd med den. När jag nyss läste ett inlägg som handlade om att addera spel dök en fråga upp. Jag undrar om man kan radera vissa funktioner (ex. spel, kalender o.s.v.) för att expandera podens minne. Eftersom jag inte har nån användning för dessa funktioner skulle jag vilja radera dem för att skapa mer minne åt musiken.

Är det möjligt?

//Magnus

1