Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
andreas.w

andreas.w

Medlem
  • Registrerad 2004-10-11
  • Senast aktiv 2004-10-26
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen andreas.w har skrivit i forumet.

sweet! ska nog ta & beställa mig en iPod 4G 20 GB om någon dag.

dock stationen, vad exakt används den till?

Jo men ja tänkte om man köpte en apple ipod

jaha. ja men dåså. Är det svårt att konvertera?

de är identiska. Bara det att HP är gjord för PC användare.

http://playlistmag.com/features/2004/09/hpodvsipod/index.php

Så frågan är om det inte är bäst att köpa sig en hpod om man är en PC användare. Vad jag hört så får man ingen garanti från Apple om man konvertara sin apple ipod till windows bruk.

börja ladda ner original rippade album & singlar så slipper man problemet med felaktiga taggat osv.

grejen är att jag inte äger några "riktiga" cd skivor alls. Har allt lagrat fint & iordning på min dator. Men ja antar att det är samma sak som att rippa en cd skiva & lägga in som att redan ha dem på datorn. blir ju samma sak, fast jag slipper själva rippandet.

kollade nyss... hade 30 GB musik så jag kanske bör välja 20 gigare ändå

så det ser ordnat ut & det är enkelt & smidigt att komma åt sina album?

tracknumber? förklara snälla!

Jag har endast original mp3 albums på min PC. det innebär att det alltid finns id3 tags & m3u listor.

Jag har så svårt att förstå hur det här ska se ut & fungera på ett smidigt sätt. Hur fasen kommer det se ut i min ipod efter? lägger ja in samtliga låtar i ett album (ska visa lite längre ner) samt m3u filen? & så hamnar det på ett snyggt & smidigt & åtkomligt sätt i ipoden?

Jet_-_Get_Born-Retail-2003-BTB (album namnet)
00_jet_-_get_born-retail-2003-btb.m3u

01_last_chance-btb.mp3
02_are_you_gonna_be_my_girl-btb.mp3

förstår ni hur jag menar? Jag har bara såna här alubm & singlar. Har inga enskilda separata nedladdade låtar som inte är i original. Nu vet inte ja hur stor koll & hur insatta ni är i mp3 rip världen. Antar att några vet vad jag snackar om iaf. Det är ju inte direkt som att dra ner ett album från kazaa utan svf filer & nfo filer samt playlist & id3 tag på allt som släpps.

Hoppas ni kan göra mer klarhet i det för mig! & tack för alla svar!

Okej, låter ju bra.

Är det värt att köpa en gen 4 20 gigare för 2600 inkl frakt? Eller ska jag satsa på en mini för 2200 inkl frakt?

Hej!

Nu är det så här att ja postade ett inlägg här för nån dag sen angående menysystemet, men jag förstår ändå inte riktigt (även fast de som föklarade, förklarade mycket bra).

Jag har lite svårt för det här med itunes & hela den grejen. Varför löser dom det inte som tex iRIVER löst det med att spelaren uppenbarar sig som en extern HDD & sen kan man skapa mappar & lägga in bäst hur man vill. Med iTUNES, om ja förstått det rätt måste man synka låtarna på HDD med programet innan man kan lägga över. & sen kan man inte ta bort låtar hur man vill heller, visst är det väl så? Tar jag bort en låt på hårddisken & sedan kopplar in min ipod, så kommer låten på ipoden inte längre att gå & spela upp?

Och hur gör jag om jag reser iväg (vilket jag ska göra i januari, ska vara borta i 6 månader) & vill lägga in nya låtar? Måste ja då installera iTUNES på den datorn ja använder då också? Och hur blir det med synkningen?

Sp krångligt och omfattande. aja, om någon orkar får de gärna förklara för mig. Gärna ta några screenshots på när programet & iPODEn jobbar ihop. & hur menyerna ser ut i IPODEN. Mappsystem osv.

Tack på förväg från en förvirrad ev. mini köpare!

Ja kände att ja behövde ställa frågan precis som ja ville formulera den så därför använde jag inte söklfunktionen. Jag vet själv hur det är att svara på folk frågor på andra forum när de inte ens försökt använda sökfunktionen så jag förstår om någon irriterar sig, säger dock inte att du lät irriterad, du har varit mycket hjälpsam!

Och jag ska definitivt göra ett försök med iTunes.

Finns det något ställe där minin inte är slutsåld i stockholm? ( se där, nu använde ja inte sökfunktionen men what the hell

jag läste något om att man kan använda winamp oxå för att lägga över? stämmer det, & hur funkar det isf?

hur menar du med id3 tagsen? på alla mina album så finns redan id3 tags på varje enskild låt. behöver jag ändra något?

kan man skapa mappar i ipoden? genom tex utforskaren eller manager programet man får med? har aldrig varit i kontakt med några av apples produkter så allt det här är nytt för mig.

Hej!

Är otroligt sugen på en iPOD mini. Men det är en sak som är för mig oklar. Om jag lägger in en mapp som heter tex.

Bob_Dylan-Slow_Train_Coming

hur ser det då ut i menysystemet? kan man göra olika huvudmappar som tex. "ROCK" , "HIPHOP" & så vidare & sedan i de mapparna lägga undermappar som tex Bob Dylan albumet i "ROCK" mappen? & när ja sedan gå in i ROCK mappen så ser jag alla de album ja valt att lägga där? & när man i sin tur klickar sig in på ett album, kan man se de låtar albumet innehåller?

Måste bara få veta

Hoppas ni förstår vad jag menar! tack på förhand!