Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ipodhajen

ipodhajen

Medlem
  • Sysselsättning ser ut som en ipod, på insidan och utsidan, väldigt ömtålig och när amn väl rört mg så fastnar dina fingeravtryck, blir lätt repig
  • Registrerad 2004-10-12
  • Senast aktiv 2006-11-14
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen ipodhajen har skrivit i forumet.

1

Ända sen jag uppdaterade mitt itunes så har det inte funkat, det går helt enkelt itne igång när jag startar upp den. Jag avinstallerar men det försvinner inte helt och gör samma sak på nytt. Nu överväger jag seriöst att formatera om min hårddisk BARA pga detta, vad för nytta är min ipod när jag inte kan lägga in musik på den?

den här diskussionen kanske redan finns nånstans, men jag tänker ställa den här fråga hursomhelst. Är det verkligen 12 timmars speltid på ipoden eller är det bara snack? Jag upplever det som att betterierna brinner rätt friskt.

Ursprungligen av Olof Wahlberg:

Stäng av automatisk synkning (iPod inställningar), det gäller att inte svara inte ja när iTunes fråga om du vill att "x's ipod" ska associeras med "y's Itunes bibliotek" (när automagisk synkning är påslagen ).

resten klarar ni nog själva

Välkommen Hitt förresten

Tack tack

Min bror fick en ipod i julklapp, jag köpte min själv i höstas. Allt har hittills funkat fint tills han stoppa in sin ipod i min stationära dator, efter att han kopplat i ipod i sin egna bärbara datorn.

Då raderades alla låtar, sen koppla han i den i min dator och alla låtar flög som tillbaka. Idag så kopplade jag in min ipod i min stationära dator och alla låtar bara försvann. han gjorde desamma dagen innan utan att jag visste om det. så nu sitter vi men nada låtar på våra ipods och är JÄVLIGT förbannande!

snälla hjälp oss någon där ute!

1