Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
_$uRe_

_$uRe_

Medlem
  • Registrerad 2004-10-18
  • Senast aktiv 2004-12-27
  • Antal inlägg 34

Foruminlägg

De senaste inläggen _$uRe_ har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Archduk3:

Och hör sen

//C

Menar Du.... Och hör sen..... efter du stoppat ner den i fingerborgen ??

Okej ! Jag tror dig nu !!

Ville bara höra om du skämtade men tur är ju att vi människor är olika.... jag hade inte orkat med att tänka på Mr. och Mrs. Ward varje gång jag tittar på min Pod men det kanske bara är jag

Ja det har Du nog rätt i! Dem flesta ska ju ha sina problem lösta o.s.v

Men Du verkar ha haft med dem att göra ett tag, så jag litar på Ditt generella omdömme om Podzen (har själv inte haft min länge, därav lite fundersam)

Tack för svar! Hoppas Det löser sig med dina små!

Ursprungligen av Hjornhede:

Men det känns som man ska knäcka av kontakten till hörlurarna om man stoppar ner podden i fickan på ett par jeans!

Det hade jag med gjort.... knäckt av pinnen

Kan tyvärr inte hjälpa dig.... men jag läser om mycket fel på dessa rackare.... undrar bara vad folk gör med sina pods? Tappar dem och drar dem på marken efter sig.... drar i USB och FireWire sladdarna fram och tillbaka lite hur dem känner för det.... kastar sig på dem? eller vad??

Är där verkligen så mycket fel på dem..... det verkar precis som att det inte längre är frågan OM dem kommer börja klydda utan NÄR dem börjar??

Av ren nyfikenhet...... Hur gamla är dessa två pods du talar om?

Vet inte hur gammal Du är.... jag är 26

Så.... jag har råd att unna mig själv det senaste

FAST!!.... det behöver inte alltid vara det smartaste

Synd bara att det inte var nå annat graverat i den.... typ ett ordspråk eller fras av nåt slag

Men Just ett gift pars namn..... hmm I don´t know man!!

Ursprungligen av garp:

jag skulle ju lungt ha behållit den. fatta vad roligt att berätta när folk frågar varför det står som det gör på baksidan.

looooool!!!! Du bara MÅSTE skämta!

Exakt vad är så roligt med att få ett helt okänt och oönskat namn på sin nya iPod.... ???

Jag trode man önskade sig gravering för man tänkte ha nått coolt, speciellt och personligt.... med sin pod

Dessutom vad har en ipod för TREDJEHANDS värde om han skulle få för sig att sälja den en dag?

Ingenting roligt med den iPoden..... Nej tack till en sån affär

Jag skulle ringt upp igen och bett dem skicka ut EXAKT vad jag beställt..... + någon form av kompensation (för förseningen av min pod och deras sätt att lova en sak och inte hålla det)

Om inte det nu gick av någon anledning.... skulle jag upphäva köpet.... och skaffat den någon annan stans.

men din kompis vet bäst själv .... uppenbarligen är han ju sugen på att behålla den.... annars tror jag han hade suttit i en grävmaskin utanför deras kontor eller lager med full beredskap på att riva ner hela skiten.

Det hade jag gjort iaf

Varför kommer inte t.ex Microsoft eller Sonny-Ericson ut med sin allra senaste teknologi och nyaste formgivning på en gång? Därför att Allt handlar om att tjäna pengar!! och det under en lååång tid...... Apple kunde lätt kommit ut med en iPod av värsta slaget med alla tänkbara funtioner och finesser..... (tekniken finns.... Det vet vi båda) men Då skulle alla gått och köpt värstingen och bara den, Apple´s och alla såna här jättars tanke är att Du ska ha ägt VARJE modell i serien..... Dem är fula för du får ALDRIG det senase.....Det skulle absolut inte löna sig för dem att ge dig det! Dem måste överträffa och toppa sina prudukter hela tiden..... och hur överträffar du nått som har allt redan? exakt det går inte! och kan du inte förnya? Då kan du stänga ner verksamheten för ingen är intresserad!!

andra vanligt förekommande förkortningar:

LOL = Laughin´ out Loud.....
GG = Good Game !!
WTF = What The Fuck :eek: ??
LMAO = Laughin´ My Ass Of
STFU = Shut The Fuck Up !!
ROFL = Rollin´ On Floor Laughin´....:D

Finns ganska många.... men nu när du vet hur det är tänkt kan du ju nästan gissa dig fram

Kan Du klura ut denna ? LAL

Oh My God !!! Vet Du inte det ?? ehehe

Tycker att JEENYUS gjorde sitt nick rättvisa med det förslaget.

våran egna jeenyus ----> :rolleyes:

Ursprungligen av kaveh:

hmm, om den kommer kunna visa bilder kan den visa video också då? det hade ju vart drömmen! ta me sig 50gb filmer å resten musik (inga bilder)

Just den iPoden väntar jag oxå på .... men det lär väl dröja ett tag till

Ursprungligen av kaveh:

tackar för det!
när snackar vi i så fall? i år?
tack igen

Till synes i år ja...... no problem mate

Om Det är värt att köpa en G4:a nu? hmm..... Döm själv!!

Enligt uppgifter som Think Secret fått ta del av har Apple en ny modell av deras iPod på gång. Det är dock inte någon enkel uppdatering med nya ljudformat eller liknande utan den nya iPoden ska ge en ny dimension till Apples populära musikspelare.
Musikspelaren kommer nämligen utrustas med en färgdisplay och mjukvara för att visa upp foto eller andra bilder. Den nya modellen kommer även använda en större hårddisk, nämligen en 60GB modell som nyligen utvecklats av Toshiba.

"The new iPod, which will sit at the top of Apple's fourth-generation line-up, will pack Toshiba's new 60GB 1.8-inch hard drive, a 2-inch color liquid crystal display, iPhoto synchronization, audio/video-out capabilities, and will sell for $499."

Man kommer med andra ord fortsätta med en 2" display men denna gång en högupplöst färgskärm. Det finns inga detaljer kring displayens upplösning eller färgdjup men vi hoppas på att Apple inte snålar med denna biten.
Dimensionerna på själva enheten ska vara identiska med dagens fjärdegenerations iPod, förutom att foto-iPoden ska vara 2mm tjockare och väga något mer.

Utöver integrerad mjukvara för att visa upp bilder ska den nya iPoden alltså levereras med iPhoto som är bildbehandlingens motsvarighet till iTunes.
Färgdisplayen kan användas till mer än bara att bläddra genom fotoalbumen och en feature som nämns är visning av albumomslag när man spelar musik (om det finns tillgängligt). Tyvärr kommer iPoden inte utrustas med kortläsare varpå man inte kan överföra filer direkt från en digitalkamera till enheten.
Dock kommer foto-iPoden erbjuda en video-utgång som gör det möjligt att visa upp sina foto på en TV istället för den integrerade displayen.

Uppgifterna som Think Secret fått är inte på något sätt officiella men det låter som en logisk satsning av Apple. Det är flera tillverkare som redan börjat utrusta sina bärbara musikspelare med färgskärmar, något ni säkert snart kommer att bli varse om (om ni inte redan har?) här på forumet för övrigt, så det är inte konstigt att Apple vill hänga på tåget.