Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
DaveyX

DaveyX

Medlem
  • Registrerad 2004-10-19
  • Senast aktiv 2005-04-17
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen DaveyX har skrivit i forumet.

1

Den där "Liknande diskussioner" sektionen nedanför är rätt finurlig. Där kan man se att kjoada frågat samma fråga tidigare och fått samma svar. Klockrent.

Ursprungligen av Kristjan:

Just nu kommer jag inte åt iPodLounge, men där diskuteras buggarna friskt. Ett ganska allvarligt fel är att det i princip är omöjligt att få "hemmagjorda" ljudboksfiler att funka, en mindre allvarlig bugg är att clickern sätts på varje gång man startar om sin iPod, även om man har stängt av den. Jag tycker att Apple borde skärpa sig och testa firmwaren lite innan dom släpper den.

Jag har då ingen problem med clickern, du verkar ensam om det här. Kanske det säger dig något?

Ok, jag upptäckte just iStory creator. Tack i alla fall, grabbar!

Nu kanske jag har missat i min sökning efter detta ämne men det är så att jag hitta spel för min ipod mini online och undrade hur man installerar de. Är det ngn speciell mapp man lägger de i eller handlar det om en speciell program?

Homeroplaza //
Avslutade just auktionen, återkommer med recension av skyddet...

Vad är det för hastigheter vi snackar om egentligen? Är det flera ggr snabbare än USB? Funderar ju på att köpa firewire kort.

Jsg beställde en ipod mini från Pixmania.com för att de var de enda som kunde lova mig den DENNA vecka vilket var få som gjorde det. Nu när de fått mina pengar och dylikt fick jag en DHL address ditt jag skulle kolla vart min paket låg, så får man läsa att spelaren ska skickas från Paris, Frankrike. Borde man vara orolig? Jag som trodde det var ett svenskt företag med lager i alla fall i Sverige. Jag tog ju inte med "Lugnt köp" eller vad det nu hette, som är deras lilla variant av garanti, så hur blir det om det nu skulle vara fel på spelaren?

Sedan var frågan om DHL, paketet skulle komma till mig på Torsdag. Ska jag då vänta hemma på att de ska komma eller vad är det som gäller egentligen med DHL?

Tack på förhand killar (och de tjejer som håller till här)

(Sorry om detta redan tagits upp men jag försökte söka och såg inget som svara på mina frågor)

1