Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Allexander666

Allexander666

Medlem
  • Registrerad 2004-11-07
  • Senast aktiv 2006-05-29
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen Allexander666 har skrivit i forumet.

1

köpte lite grejer från the istore idag och jag undrar, hur lång tid det tar innan jag får dom..

JAg hade tänkt köpa någon av dom två och jag undrar vilken jag ska välja. eftersom priset på dom varijerar rätt så stor så är det onödigt att köpa itrip om den andra är lika bra.

och en sak till jag undrar om det är okej ljud i d.MUSE Portable Compact Speakers.
http://www.theistore.com/dmuse.html

Fick min nya Ipod mini för ca 2 veckor sedan (köpt i USA), jag hade den i ungefär 4 dagar och den fungerade jätte bra, men nästa dag så använde jag den i skolan och helt plötsligt dog den och gick inte att få igån så jag väntate ungefär 30 min sen gick den igång utan problem.

Efter det gick jag hem och satt den på laddning den laddade i 6 timmar typ, sen tog jag ut den, och när jag skulle använda den dagen efter så satte jag på den och batteriet visad bara 1/3 av bateriet, efter ungefärs 1 minuts användning visade batteriet hälften och yterilgare efter 1 minut vissade den fullt, så jag använde den sen i typ 10 min, sen stängde jag av den.

Dagen efter skulle jag använda den och när jag satte på den stoge att batteriet var slut och jag skulle ladda den vilket jag gjorde, senare på kvällen när jag skulle använda den så var den full laddad så jag lyssnade på den i ca 20 min sen stängde jag av den, sen när jag skulle lyssna igen gick det inte att sätta på den och jag försökte sätta in den i laddaren och sen om den startade men det gjorde den inte så jag lät den ligga i 2 timmar sen försökte sätta på den igen och då stog det igen batteriet är slut ladda den.'

Min fråga är nu vad ska jag göra, hur fungerar det med garanti?
får jag garanti här i sverige även om den är köpt i USA?
och isåfall var ska man ringa eller lämna in den, går det att lämna in den på någon Apple Store??

om man ahr radio i bilen fungerar itripen då med den så man slipper köpa en massa andra till behör som man ska använda för att man ska kuna kopla ipoden till bilen?

Ursprungligen av h.cewers:

Du kan ladda din iPod både i datorn och i vägguttaget. Om du inte har en bruksanvisning på kinesiska som jag, så tror jag att det framgår i den.

/Hugo

men skaen är den att jag inte har köpt en än, eller rättare sagt inte fått den än har beställt en men har inte fått den än

HUr laddar min den i datorn eller ladar man den i vägg uttaget??

Ursprungligen av Olof Wahlberg:

Helt ärligt tror jag inte att du kan komma under priset som apple har för studenter. Annars är ju en begagnad att rekommendera, sök på blocket eller här.

En sak till : Välkommen hit !!

Mvh Olof Wahlberg

tack, vad kostar den för studenter då?, för jag var inne på en sidan som säljer ipod minis i usa och där kostar den 249 dollar vilket är ca 1800 kr

vet någ nån sida där man kan importer en ipod mini billigt??

1