Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
macsolve

macsolve

Medlem
  • Registrerad 2004-11-08
  • Senast aktiv 2007-09-20
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen macsolve har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av jensjakob.se:

Jag känner tyvärr inte till något restaurangsystem för Mac OS X med bordsplan o dyl, men annars verkar Checkout vara ett riktigt kompetent program. Det är program som detta, som gör att jag vill starta en egen butik! Priset är inte så högt som det kan tyckas. Checkout är ett affärssystem och det är inget man använder ett shareware-program till direkt... tänker jag mig.

Här kommer lite shameless plug som kan vara av intresse här eftersom det frågas en del efter kassasystem (eller kassa system? ):

"Efter flera förfrågningar från kunder om en kassafunktion har Montania nu påbörjat utvecklingen av Agera Kassa. För att produkten ska bli så användarvänlig och funktionell som möjligt söker vi nu deltagare till vår produktpanel. Syftet med panelen är att denna ska kunna bidra med synpunkter och ge feedback under slutfasen av utvecklingen av Agera Kassa."

Kassasystemet innehåller funktioner för bordshantering. Det är FileMaker-baserat och fungerar således för både Mac och WIndows. Det är byggt med tanke på att fungera med pekskärm.

Välkomna att ta en titt!
http://montania.se/kassa/

Mvh
Johan Sölve
Montania

Jag har drabbats av dålig kvalitet också. Min första iTrip som jag köpte från Macoteket tystnade plötsligt i ena kanalen. Macoteket bytte ut den utan prut, men jag hade en vansinnig tur för de hann precis skicka ut ersättaren när PTS samma dag knackade på dörren och stoppade försäljningen...
För någon vecka sedan la även den andra iTripen av. Denna gång blev det helt tyst. Dioden lyser, den sänder bärvåg hör man för det blir tyst på radion men musiken saknas... Åter till Macoteket, denna gång med kreditering eftersom de inte får skicka ut nya.
Som tur var fick jag nys om att en vän i USA hade köpt en iTrip men aldrig använt den, så han la den i ett vadderat kuvert och skickade till mig. Hoppas nu att min iTrip nr 3 håller längre...

1