Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
b99andla

b99andla

Medlem
  • Registrerad 2004-11-16
  • Senast aktiv 2013-01-07
  • Antal inlägg 24

Foruminlägg

De senaste inläggen b99andla har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Joacim Melin:

Både vår redaktör Ida och Emil på Sweclockers har Boxee Box och Netflix i Sverige fungerar inte för någon av dem. Om det kommer en uppdatering som ordnar stödet för Netflix återstår att se, om den exempelvis ryms i de buggfixar som ska släppas de närmaste dagarna.

Förstår fortfarande inte ditt resonemang.. Det ligger väl ändå på Netflix att ordna till stödet i sin egen app? Om Angry Birds slutar funka på din iPhone, ska Apple fixa den då?

Pratar vi inte om olika saker nu.. Är det Boxee själva som utvecklat dom 300 appar som finns tillgängliga att ladda hem just nu?

Känns som att säga att "Netflix funkar inte i iOS6, vi får hoppas att dom fixar det i iOS6.1".

Eller?

Hur menar du nu? Det kan väl ändå inte ligga på Boxee Box att utveckla en app för Netflix? Se följande länk om hur det går för NETFLIX att utveckla appen så att den går att använda även i Sverige, enligt deras support är det en fråga om dagar innan appen ska fungera även här. Jag har tidigare kört via proxy i USA och Boxee Box har haft fungerande Netflixstöd under ett flertal år nu, vart får du dina fakta ifrån?

Netflix rykten

Verkar ju som att OCZ Vertex 2 är populär. Om jag väljer den är det bara att poppa i den då tro?

Är det värt det då för en såpass gammal Macbook? Har ni någon disk att rekommendera?

Senast redigerat 2011-02-17 12:55

Det är okej att vara språkpolis när du ger så bra svar! Lutar åt att det blir två såna här då, borde funka va?

Kingston ValueRAM SO-DIMM DDR2 PC5300/667MHz CL5 2GB (KVR667D2S5/2G) - SO-DIMM-minne - Hitta lgsta pris, omdmen och information

Det andra alternativet är ju att köpa en SSD, tror ni att det är värt att satsa på det till en sån här gammal dator eller ska jag bara nöja mig med ramminnena?

Verkar vara så att min dator bara kan hantera 3gb ramminne, stämmer det fortfarande eller är det fixat iom nyare versioner av operativet. Har läst här:
Why are the MacBook Pro "Core 2 Duo" models limited to 3 GB of memory? If I install dual 2 GB modules, why won't I be able to use 4 GB of RAM? @ EveryMac.com

Hej på er!
Har en 4 år gammal Macbook Pro som jag skulle vilja uppgradera ramminnet på. Hur är det med Apples ramminnen, går det att ta ifrån andra datormärken/stationära datorer och lyfta in? Vad ska man titta efter? Misstänker att jag har RAM Type: PC2-5300 DDR2 Min. RAM Speed: 667 MHz. I vilka andra datormodeller kan man hitta dessa?

Vad sägs om att söka på 3gs+firmware?

Samma här, allt funkar kanon!

Hehe, tack för svaret. Vi får se om jag är man eller mus.

Hej!

Har en 3gs 32gigare med 3.1.2 installerat och har funderingar på att göra en jailbreak med hjälp av Blackrain, undrar nu, om jag behöver göra nåt särskilt innan jag jailbreakar den? (Spara undan för återställning av OS/säkerhetskopior av program?) Eller är det bara att köra och sedan göra en återställning om allt går åt pipan? Hur blir det med dom program som jag har köpt via appstore, kan dessa gå förlorade eller bli förvirrade av en jailbreak på något sätt? Eller hoppar dom bara tillbaka igen efter en restore av OS:et? Och hur fungerar applikationer samt cydia om man väljer att göra en restore i Itunes vid eventuella problem? Försvinner både Cydia och alla program, eller blir programmen kvar? Hur tar man i såna fall bort dessa? Kan det uppstå några problem i samband med detta? (Alltså att program inte går att ta bort när Cydia saknar efter återställning eller liknande?)

Tacksam för lite hjälp, har försökt söka, men hittar inga klara svar på frågorna.

Ursprungligen av Jeppe_E:

Nja, alltså jag som stod dom nummer fyra köade i 10 minuter. De som stod efter mig och inte köade alls (nästan) fick vänta på sin tur i kassan i sådär 1-2 timmar för att sedan få svaret: Tyvärr de är slut... Det var väl tråkigt, eller hur?

Ajdå, tog det två timmar för dig och tre andra att få ut fyra stycken iPhones? Och varför stod folk och köade när det var klart att det inte fanns några kvar? När jag köpte lämnade alla butiken när dom hörde att det inte fanns några lurar kvar, för vad är poängen med att köa när det inte finns några lurar?

Jaja, hursom, nu har du ju fått fram hur himla bra du är på att köpa 3gs så.

Ursprungligen av Jeppe_E:

Jaja... andra anlände till butiken 09:50 för att vara nr fyra i kön (Helsingborg, Väla köpcentrum). Fast det är kanske ingen sport ??? Men det var nog mååånga besvikna kunder efter mig, för de fick inte speciellt många som inte redan var förbokade.

Ja, dom måste ju vara gaaaaaaalet besvikna efter den grymma 10 minuters kötiden dom utsattes för! Omänskligt!

1