Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jonatan

Jonatan

Medlem
  • Registrerad 2004-11-21
  • Senast aktiv 2005-01-28
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Jonatan har skrivit i forumet.

1

Har nu återställt ipoden men samma problem kvarstår tyvärr. Nog bara att reklamera o skicka in. Som tur är har jag garanti kvar som går ut i mars. Vore ju trevligt att få en 4G istället för en reparation... :rolleyes:

ok låter som ett bra förslag! Men hur får jag fram den dolda mappen på podden då? Jag har nog all musik på datorn så det har egentligen ingen större betydelse...

Ursprungligen av linusD:

Du får väl resetta iPoden med iPod-updater. väldigt konstigt fel iallafall..

Vill helst inte göra det riktigt än... Hoppas på nåt dunder-tips. Annars är det väl det enda jag kan göra.

Ursprungligen av Rillerou:

Jag har inte varit med om det där lyckligtvis. Men det borde lösa sig med att nollställa hela iPoden till fabrikssinställningar. Detta kan du göra antingen med iPod Updater eller genom att hålla in Menu och Play/Pause samtidigt.

Har redan testat menu/play tyvärr...

Hej allesammans!!

Igår satt jag och lyssnade på min iPod på tåget. Hade satt på vilotimern så den skulle sättas av efter ett tag. När 1 minut återstod så ville jag fortsätta lyssna så jag gick in i inställningarna och skulle sätta om den till ytterligare 30 minuter. På något sätt tryckte jag på "select" samtidigt som iPoden stängde av sig efter min tidigare timer som precis tog slut. Så i samma stund som jag tryckte (eller efter att den stängts av och jag satt på den, kommer inte riktigt ihåg exakt) på select så dog hela dispalyen. Bakgrundsbelysningen fungerar och jag hör att hårddisken snurrar igång, men menyerna (dvs all text) i displayen är borta. Jag har bara en tom upplyst display. Och istället för musik hör jag bara i lurarna knaster o klick.

Men den går alldeles utmärkt att synka med Finder och iTunes. Och i iTunes är det inga problem att spela musiken som ligger på podden som är en 3G.

Är det någon som varit med om något liknande och har någon bra bot på problemet?

1