Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kvaark

kvaark

Medlem
  • Registrerad 2004-11-23
  • Senast aktiv 2011-05-29
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen kvaark har skrivit i forumet.

1

Vad jag läst så uppfattar stereoenheten din ipod som en cd växlare där då varje spellista registreras som en cdskiva(som ligger i "cdväxlaren"). Eftersom att det finns 6 skivor i en standard växlare så ser din stereo bara dessa 6 där sista skivan (nr6) är en samling av alla övriga spellistor (alltså skiva 1,2,3,4, och 5)

Vet att denna tråd avarit död sen i slutet på januari, men är själv på väg att installera en sådan här sladd. Så om någon själ där ute har bilder på hur man monterar bort panelen runt en rcd300 i en passat -06 så hade jag varit tacksam, vill nämligen veta så man inte förstör något

Tänkte själv knåpa ihop en "itrip" variant av grejer från kjell&co imorgon, någon som har gjort det innan här ?? Dom har ju rubbet till att göra en stationär version. Går säkert att fixa så att den är flyttbar upp till lägenheten.

Ahhhh.. Minns det som igår när jag bar hem mitt skötebarn och packade upp den ur sin lilla låda *drömmer sig bort*

Den följer med i kartongen och är kombinerad firewire och vanlig eluttags-laddare, alltså en elkontakt som dom stoppar in firewiren i om du vill ladda i eluttaget.

Heter Jesper och har precis adopterat en grön Mini, bor i Kristianstad och hittade hit genom sweclockers forum. Har redan haft hjälp av detta forum då polarens ipod låste sig för några timmar sedan, snacka om att man blev hjälte direkt genom att hjälpa han. Tackar

1