Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
flodberg

flodberg

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2004-11-29
  • Senast aktiv 2012-09-25
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen flodberg har skrivit i forumet.

1

Efter att ha uppdaterat min iPhone 4S från iOS 5.2.2 till iOS 6 så försvann alla SMS. Naturligtvis gjorde jag en säkerhetskopiering via iTunes inför uppdateringen ifall något sånt här skulle hända, men jag kan inte ens få tillbaka någon SMS-historik genom att återställa till säkerhetskopian. Någon som har några tips?

Finns det något sätt att få en iPhone 4S att identifiera sig som något annat när man ansluter den till en dator? Exempelvis som en 3GS. Eller är det olämpligt att göra av någon anledning?

Problemet jag har är att jobbdatorn (Windows) är låst från centralt håll (SecureWave Sanctuary) så att man inte kan ansluta vad som helst till den eller installera iCloud. iPhone 3GS råkar fungera att ansluta men inte senare iPhones. Målet är att kunna synka en iPhone 4S med Outlook (endast kalendern) och detta verkar vara enda vägen.

Nja, den fryser inte och jag upplever inte att det skulle röra sig om en och samma omslagsbild som sabbar det. När jag trycker på "Artister" så bläddrar den helt enkelt vidare i 10s utan att man kan göra något annat.

Kanske ska jag helt enkelt testa att återställa den helt.

Jag har en ATV 160 GB som är hyfsat välfylld med både musik och film. Det är ca 8 GB ledigt på den. Problemet är att den hänger sig i ca 10s när jag väljer "Artister" under "Musik". Albumen på vänstersidan bläddrar förbi tills det blir tomt. Det verkar som att den får jobba för att sammanställa artistlistan innan den kommer igång igen. Därefter fungerar den som vanligt. Samma sak är det om jag lyssnar på en låt och ska backa tillbaka till artistlistan.

Den är helt original och inte hackad på något sätt. Problemet uppstod ungefär i samband med senaste uppdateringen. Vad göra? Är det fler som haft liknande problem?

Jag har en omvänd fråga på temat Time Machine med många diskar: Om jag har 4 lika stora externa diskar och vill använda två av dem för att göra backup på de andra två, kan jag göra detta med Time Machine? Eller kan Time Machine bara använda en enda disk för att spara backuper?

1