Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
PatBueno

PatBueno

Medlem
  • Plats Danderyd
  • Registrerad 2004-12-05
  • Senast aktiv 2010-11-17
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen PatBueno har skrivit i forumet.

1

Det är känt att det är problem med funktionen default host med firmware 7.3.1. Mer om det finns att läsa här: http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=6961536

Jag har försökt nedgradera till 7.2.1 men mitt problem är att jag inte har den versionen att välja bland när jag i Airport Utility väljer i menyn över tillgängliga firmwares.

StevenD: Fanns 7.2.1 med i listan för dig eller hade du den som enskild fil på datorn som man sen väljer att ladda upp till Airporten?

Jag fick min nano igår och tänkte att jag skulle testa batteritiden idag på jobbet. Hade den igång i 8h och 15min i sträck på mer än hälften av volymen. Indikatorn visar drygt 1/3 kvar. Vi får se vad den slutar på. Fortsättning följer...

Hej,

när jag ska lyssna så kommer det fram en liten ikon som ser ut som en mapp med ett varningstecken framför. Förstår själv att nånting är fel men vet inte vad. Det går att lägga över låtar till den men alltså inte att lyssna. Jag har försökt formatera den och installera om firmware. Batteriet indikerar på att det är fulladdat.

Någon som har varit med om det här tidigare och vad gör man?

MVH

PatBueno

1