Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kajakmannen

kajakmannen

Medlem
  • Registrerad 2004-12-15
  • Senast aktiv 2008-10-22
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen kajakmannen har skrivit i forumet.

Fick en iPod 20 Gb 4G av min flickvän med lite extra lulllull. (Bilstereokoppling, Contour Showcase fodral) sedan fick man lite pengar och dylikt.

MVH / ANders M

Har just beställt en iTrip för lite av pengarna HHEEEHEE

Hmmm skall försöka lägga till ljudböcker och har dom i mp3 format. Använder iTunes och PC för att jag inte vet bättre :)=

Som jag har förstått det av tidigare inlägg i denna tråd så skall man slå ihop .mp3 filerna till en stor fil för lättare handhavande och sedan så skall man konvertera .mp3 filen till .ACC format. Hur gör man detta. I iTunes eller behövs annan programvara? Och vad gör man sedan för att få filen i formatet .m4b?

Tacksam för snabbt svar då stundande jullovsresor kräver bra underhållning i bilen :)=

MVH / Anders

Ursprungligen av raZmus:

Välkommen!
Det fanns bland annat ett iPod seethrough fodral/ask med men när jag skall stoppa i iPoden så är det skittrögt och den gick bara i till hälften.
Är det ett"zipcase" av typen som Lajo säljer? De är tröga som bara den i början, men det ger sig med tiden. Dra lite i det så det töjer sig eller prova att blåsa lite lätt med en hårtork på den så det mjukar upp sig lite, akta så det inte smälter

Nej det är ett hårt plastskal som tydligen heter Contour iSee iPod case (för 5/10/20GB iPods). Man skall tydligen bara skjuta av locket som är genomskinligt precis som resten av asken och sean lägga ner ipoden och på med locket. Det finns inget hål i asken för firewire kontakten så man måste ju ta ur den varje gång man skall ladda/synka. jag glämde lite försiktigt i den i asken varpå den fastnade och jag fick ta en pinne med mjuk topp och trycka ur den ur asken. Tyvärr så blev det ett litet märke på den fina kromade baksidan :((((((

Faans skitask

Skall nog köpa en Contour Showcase for iPod (4G) Black.
Hmmm har nog hittat felet. När jag kollar efter vad asken heter så ser jag att den är för 1G/2G ipoddar och min är ju en 4G. Typiskt tur den inte var så dyr.

Hej
Jag öppnade just en tidig julklapp från min kära flickvän och fick till min stora lycka se en iPod 20 Gb i klapppen plus lite småtillbehör.

Det fanns bland annat ett iPod seethrough fodral/ask med men när jag skall stoppa i iPoden så är det skittrögt och den gick bara i till hälften.
Vad är fel. Någon som vet?

MVH / Anders M