Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Scouse

Scouse

Medlem
  • Registrerad 2004-12-17
  • Senast aktiv 2006-10-08
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Scouse har skrivit i forumet.

1

Av ngn anledning sa finns inte just den adaptern pa Apple's hemsida, men tack anda. Har ocksa varit inne pa macoteket, men som du sager; ar de verkligen billigast?

mvh.
Johan

Finns det nagon webstore som ar den erkant basta for ipod-tillbehor eller blir det till att shoppa runt? Ar ute efter en av de firewireadapters som man kan trycka in i vaggen och sen koppla till ipoden for att ladda pa batteriet. Nagon som har ngt forslag pa vart jag ska vanda mig?

mvh.
Johan

Ursprungligen av Olof Wahlberg:

Hej, nä det behöver det inte..men var noga med att göra säker borttagning av den varje gån du drar ur den ur den datorn som inte har iTunes på sig!

en sak till välkommen, hoppas att du kommer att trivas!

mvh Olof

Hehe, lovar. Ska vara forsiktig. Tackar sa mkt for hjalpen.

mvh.
Johan

Skriver nu mitt forsta inlagg pa vad som verkar vara att mkt trevligt forum. Gillar egentligen inte att skriva inlagg o starta tradar direkt man hittar en nytt forum men eftersom jag har en fraga som jag trots sokande inte har hittat ngt svar pa samt att det finns en liten ruta langst upp i browsern som narmast hetsar en till att skriva sitt forsta inlagg sa gar jag nu ett undantag. Here goes...

For det forsta; kan man ladda pa sin ipod via USB-porten eller inte? Har alltid trott att det inte gick men sa snubblade jag over nan hemsida igar dar det stog att det visst fungerade alldeles utmarkt. Nan som vet definitivt vad som galler? Och for det andra; maste man ha itunes/musicmatch/whatever installerat pa en dator for att kunna ladda pa ipodens batteri via firewire(eller USB om det nu ocksa gar)? Dvs. om jag ar ute pa resande fot och kommer hem till min kompis med et stycke stendod ipod och ett stycke USB2+Firewire till Dockkontakt, kan jag da bara plugga i saker o ting och sen vanta en timme eller tva pa att min basta lilla van ska vakna till liv igen(ipoden that is)? Eller maste hans dator sedan tidigare vara bekant med ipods for att kunna ladda pa mitt batteri?

Vore mkt tacksam for svar.

mvh.
Johan

1