Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jebb

Jebb

Medlem
  • Registrerad 2004-12-21
  • Senast aktiv 2005-01-11
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Jebb har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • 2004-12-27 15:02

Har nu bestämt mig. Blir en 20GB. Var in och kollade på både den och mini på en affär i västerås och storleksskillnaden är inte tillräckligt stor för att överväga 20GB och framförallt, batteritiden. Nu uppkom dock ett annat problem, nämligen vilket skydd man ska köpa. Man vill ju skydda sin nya leksak ^^. Vilket rekomenderar ni? Det ska skydda från stötar framförallt. Och en dock station, är det något man behöver eller klarar man sig ändå? Jag kommer inte att köra ipoden via stereo och såna saker. Vill gärna ha snabbt svar så jag kan beställa idag (Gratis gravyr ^^).

  • Medlem
  • 2004-12-23 19:17

Hmm, ok. Bra att veta. Jag ska inte använda den som hårddisk utan det blir en ren mp3 spelare. Kommer att få en extern 160 hårddisk med nya datorn som kommer strax och då behöver jag inte ipoden till det ^^.

  • Medlem
  • 2004-12-23 16:06

Tja!
Har fått bidrag till att köpa en mp3-spelare i (tidig) julklapp. Jag har bestämt mig för att köpa en iPod men jag vet inte om jag ska köpa en iPod mini eller en iPod 20gb. Jag ska mest avnända den när jag cyklar till skolan. Men jag vill även kunna ha den när jag åker snowboard och då kan det vara bra med en som är lite stryktåligare. Vilken av dom tål mest stryk? Minin eller vanliga. Jag vet att ingen av dom direkt håller för att kasta i väggen men att veta vilken som tål mer kan vara bra.
Sen batteritiden. Har hört att det är realistiskt att få ut 8 timmar ur minin och 12 timmar ur storebrodern 20gb. Har jag rätt eller är jag wayof? Påverkas batterierna väldigt mycket av kyla? Vad finns det för skyddstillbehör att köpa till dem för att göra dem mer stryktåliga (om det finns).

Väldigt tacksam för svar.

Förövrigt så är jag helt ny på ipod.se så jag tänkte bara säga hej ^^. Johannes heter jag. 18 år gammal och är i desperat behov av en mp3 spelare då min gamla Jens of sweden pajade för några månader sen :).

1