Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
_cecilia89

_cecilia89

Medlem
  • Registrerad 2004-12-26
  • Senast aktiv 2007-04-06
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen _cecilia89 har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Tobacca:

Jag måste bara skriva detta: Jag fick en mini i julklapp, och är så OTROLIGT JÄVLA NÖJD, den är verkligen helt underbar, jag har riktigt bra ljud med orginallurarna + rock eq. Batteritiden blev på 8½ första laddningen.

LYSANDE APPLE!

Jag är inte riktigt lika nöjd.. har haft min sen typ mars, eller april, eller någon gång i somras i alla fall.Och nu har jag fått exakt samma problem med denna som min gamla.. ljudet är jättebrusigt, om man inte lyckas få in hörlurskontakten i exakt rätt läge.Typ glapp där någonstans.Men annars är den jättebra lite irriterande att det alltid är fel på allting man köper bara..

När jag lyssnar på min ipod så är ljudet jättebrusigt, om man inte har lurarna i ett exakt läge.vilket är i princip helt omöjligt om man lyssnar på den samtidigt som man går, eller rör sig..Så ljudet hörs bara i en lur ibland, och så brusar de.Hade exakt samma problem med min förra mp3, en creative.Någon annan som har samma problem?Kan man vända sig till butiken, eller måste man ringa till ipod företaget?

Ursprungligen av ajjes89:

Man skulle kunna tro att jag har skrivet den här tråden för jag har exakt samma problem men jag tror inte det beror på att jag/vi har iTunes på två platser. Det har ju funkat förut, iaf för mig.

För första gången lyssnade jag på iPoden tills den var helt urladdad och sen dess har den varken gått att ladda eller uppdatera:S

Hjälp!

men har ni satt på er ipod efter att ni kopplat in den?För att annars så syns den inte i itunes..

Ursprungligen av scall:

fast menu + runda i mitten verkade funka bättre

vad bra.. åkte ju till teknikmagasinet för att få reklamera den.men dom gav mej bara ett nummer.men de har ju fixat sig nu ;D